Van olyan Mp3 lejátszó ami megjegyzi hogy hol tart és kikapcsolás után ha újra elindítom ott folytatja ahol abbahagytam és csatlakoztatható bluetooth hangszóróhoz?
Figyelt kérdés
több órás koncerteket hallgatok és nem akarom elölről kezdeni az egészet2020. aug. 23. 11:39
1/9 anonim válasza:
Bármelyik okostelefon képes erre, minek külön mp3?
2/9 A kérdező kommentje:
nincs okostelefonom(fényérzékeny a szemem) egy mp 3 olcsóbb és azért kellene mert a sencor sss 81 csak bizonyos ideig jegyzi meg a dalokat vagy a hangoskönyvet aztán kezdhetem előlről a 8 órás fájlokat
2020. aug. 23. 11:45
3/9 anonim válasza:
Nekem egy Samsung van, nagyon régi, még 2008-ban nyertem. Az megjegyzi, de bluetooth nem csatlakoztatható hozzá, csak vezetékes füles. Bár én csak normál hosszúságú zenéket tettem rá, nem tudom, hogy mit kezdene egy 8 órás fájllal.
4/9 anonim válasza:
És ha az adott 8 órás fáljt mondjuk 30 perces darabokra osztod?
Így nem az egész 8 órában kell keresgélni, hanem az adott 30 perces részletben
5/9 A kérdező kommentje:
Kedves Doszka ez jó ötlet,de hogyan kell szétdarabolni?
2020. aug. 23. 15:34
7/9 anonim válasza:
"Számítógépen:
Mp3DirectCut"
Nem fog menni, fényérzékeny a szeme.
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm ,
2020. aug. 23. 19:26
9/9 anonim válasza:
Akkor számítógépet sem használsz? Hogy rakod rá az mp3 lejátszóra a zenéket? Okostelefonnak is lehet állítani a fényerejét, semmivel sem szemkiverőbb, mint egy mp3 lejátszó, vagy pc képernyője. Sőt, ha mindenből az átlag kijelzőt vesszük, azokat még sokkal fárasztóbb nézni, mint egy okostelefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!