Mp3 lejátszó Spotify támogatással?
Figyelt kérdés
Olyan mp3 lejátszót keresek, amin gyárilag van Spotify, és ugyanúgy le tudom tölteni a zenéket offline-ba, mint telón.2020. júl. 26. 07:14
1/6 anonim válasza:
Elvileg a Samsung okosórája tudja. Mp3 lejátszókat már szerintem nem fejlesztik ilyenre.
2/6 anonim válasza:
Semmi értelme nem lenne a Spotify-os mp3 lejátszónak. Mégis minek lenne támogatott a Spotify funkció mellett, hogy számokat tölts rá máshonnan? Nonszensz.
3/6 A kérdező kommentje:
Már miért ne lenne értelme? Nekem szinte az összes zeném és playlistem Spotify-ból van.
2020. júl. 26. 20:26
4/6 anonim válasza:
Pont erről beszélek ezért nincs értelme. Ha Spotify-t használsz fölösleges az "mp3 lejátszóság".
5/6 A kérdező kommentje:
Azért kellene, mert eléggé extrém sportokat űzök (aggresszív görkori, deszkázás, stb.), nem akarom magammal cipelni a telefont mert sokszor esek-kelek. De egy kicsi, könnyű, strapabíró lejátszó jó lenne.
2020. júl. 26. 22:28
6/6 anonim válasza:
Nem így értettem, hanem a funkcióra, de mindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!