Xbox 360 this disc is unreadable?
Figyelt kérdés
Régi nagyon de megkimelt allapotban van. Annyira sokat nem jatszottam vele az evek soran. Most ujra elovettem egy honapja kb es minden jatek megy kiveve a kedvencem. Eddig az is mukodott de most ujra akartam kezdeni az egeszet az elejerol es kb 2 perc jatek utan kidob es azt irja “this disc is unreadable.
1.clean the disc
2. Restart the console
Mindkettot probaltam de semmi.
Szerintetek?
2020. dec. 12. 21:02
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
Optikai pucolas? Marmint a cd lejatszo reszet? Bocsanat ehhez annyira nem ertek
2020. dec. 12. 21:08
4/6 A kérdező kommentje:
Jaaj ertem akkor egy ilyen tisztito cdt kell beszereznem. Ezt gondolom ilyen media marktban megtehetem?!
Koszonom
2020. dec. 12. 21:09
5/6 anonim válasza:
Ha az olvasó lenne a koszos akkor egyik lemezt sem olvasná be
Szerintem csak az az egy lemez koszos vagy sérült ami nem működik.
6/6 A kérdező kommentje:
Az a fura hogy ugye uj jatekot kezdtem de ha a regit akarom folytatni ami 50%ban kesz akkor az mukodik es lehet vele jatszani ezert nem ertem:/
2020. dec. 12. 22:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!