Xbox one s vagy xbox series s?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy xboxot viszont nem nagyon értek hozzá (lány vagyok😅) hogy mi a különbség és ahogy láttam árban viszont nem sok a különbség a kettő között. Igazából kb 2 játékkal játszanék rajta (fifa 21, gta 5)2020. dec. 2. 22:47
11/13 anonim válasza:
Én amúgy se szeretnék túl sokat játszani
12/13 anonim válasza:
Nem rossz döntés az xbox one s, nekem az van, a testvérem most kapott series s-t. Ha van 4k-s TV-d 120hz-es képernyővel, akkor abszolút megéri a series s, sokkal inkább mint a One. Ha ilyened nincs, akkor a series s felesleges, mert akkor csak annyi az előnye, hogy jóval gyorsabban tölt be.
13/13 anonim válasza:
Annyit szeretnék csak hozzátenni, hogy vásárláskor mindenki gondoljon bele, hogy az One Sre kb még két évig fog jönni a legtöbb játék. Utána már az éves sportjátékokon kívül egyáltalán nincs garancia, hogy bármi megjelenik rá, míg a Series S / X új gép és azt fogják támogatni legalább 7 évig vagy tovább. Tehát most persze az One teljesen jó és lesznek még rá dolgok, de új Grand Theft Autora vagy hasonlókra senki ne számítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!