Szerintetek melyik újgenerációs játékkonzolt válasszam? (PS5 vagy Xbox Series X)
Volt egy PS4 Pro-m csak azt eladtam generációváltás miatt. Körülbelül 3 játékot vettem meg rá, a többi az PS Plus-os ingyenes játék volt. Az új Xboxban nagyon megfogott a Game Pass, amivel kb 200 játékot kapok havi 3000 forintért. Nagyon tetszik benne még a letisztult kinézete és a viszonylag kicsi formája, ja és persze a Forza :D
A PS5-ben nagyon megfogott az új kontroller kinézete és a tudása. PS5-ön is van egy "Game pass" szerűség, ami a PS Plus Collection, amivel 20 Tripa A-s játékot kapunk. Ez a konzol is hihetetlen jól és modernül néz ki. Egyetlen dolog nem tetszik bennne, a mérete, szerintem hatalmasra sikerült sajnos.
Összvissz mindkettő nagyon szuper konzol lett, de döntésképtelen vagyok.
1. Van időd eldönteni, február környékéig úgysem lehet kapni egyiket sem.
2. Ha van PS fiókod és ott vannak megvásárolt játékok, akkor az egy érv a PS mellett
3. Milyen játékokkal szeretnél játszani? Ha van ami csak xbox-ra van, akkor az xboxot vedd.
4. Ha nem tetszik rakd be a tv mögé, ne nézegesd :D
A 3-as a legkomolyabb érv. Tudásban mindegyik kb ugyanazt tudja, a pixeleken, fpseken, teraflopsokon kár gondolkodni.
Igazából Xboxot csak a Forza és a Game Pass miatt vennék, mert a Forza szerintem a legjobb autós játék.
A PS5 meg nem az, hogy nem tetszik, csak csinálhatták volna vékonyabbra, kisebbre :D
akkor meg az lenne a bajotok hogy melegszik
tervezz magadnak konzolt és meg van oldva
ez is csak szőrszálhasogatás
találjunk ki valamit ami miatt sírni lehet, hogy mééénem ilyen vagy olyaaan?
vegyél amit akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!