Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox one s vagy xbox series s?

Xbox one s vagy xbox series s?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy xboxot viszont nem nagyon értek hozzá (lány vagyok😅) hogy mi a különbség és ahogy láttam árban viszont nem sok a különbség a kettő között. Igazából kb 2 játékkal játszanék rajta (fifa 21, gta 5)

2020. dec. 2. 22:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Xbox
2020. dec. 3. 03:15
 2/13 anonim ***** válasza:

Az X lemaradt.

De igazából mindkettő jó, nem igazán van különbség.

2020. dec. 3. 03:16
 3/13 Morzsi007 ***** válasza:
A Series S idei modell most adták ki pár hete. Egy kicsit jobb. Én ezt venném.
2020. dec. 3. 06:55
 4/13 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy. Tenyleg. Plane ha ugysem ertesz hozza.
2020. dec. 3. 07:33
 5/13 anonim ***** válasza:
79%

Az Xbox One S:

- régebbi gép, kisebb teljesítménnyel

- Xbox One játékokat futtat

- olvas lemezes játékokat és bluray lemezeket

- lehet kapni 500GBos és 1TBos tárhellyel (HDD) ahova telepíthetsz játékokat. Ha kevés a hely lehet külső USB merevlemezzel bővíteni.

Fontos, hogy az Xbox One Sből van egy "All Digital Edition" amiben nincs lemezmeghajtó és csak a Microsoft saját digitális boltjából lehet hozzá játékokat venni. Kicsit olcsóbb cserébe a gép.

Az Xbox Series S:

- újabb / következő generációs gép

- fut rajta az összes Xbox One játék csak szebben és az Xbox Series játékok is

- NINCS benne lemezmeghajtó tehát csak a Microsoft Xbox internetes boltjában vásárolhatsz hozzá játékot. Ha már megvan egy játék lemezen akkor azt újra meg kell venned digitálisan is ha játszani akarsz vele továbbra is. Ha digitálisan van meg akkor nem csak le kell, csak bejelentkezel a meglévő neveddel és letöltöd az új gépen.

- csak 500GBos tárhellyel (SSD) kapható. Ha kevés a hely lehet külső USB merevlemezzel (csak Xbox One játékokhoz) vagy hivatalos Xbox Series SSD kártyával (Series és One játékok számára is) bővíteni (vagy letörölni és újra letölteni ha kell, akárhányszor letöltheted azt amit egyszer megvettél).

A játékokról annyit, hogy már most vannak olyanok amik külön készülnek One és Series gépekre. Sajnos ezekre nincs általános szabály, van amelyik játéknál külön kell megvenni az újabb (Series) verziót (ha nem veszed meg, akkor az One verziót játszod, hiába van esetleg újabb Series géped), van amelyiknél automatikusan megkapod. Ez fel szokott tüntetve lenni a játékok oldalán az internetes boltban a konzolon (magyar nyelv van a gépben). Lemezes játék értelemszerűen nem megy Series S-en. Ha lemezt is szeretnél akkor a jóval drágább Series X konzolban van lemezmeghajtó.

2020. dec. 3. 13:10
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!😊
2020. dec. 5. 14:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Én xbox series s et fogok venni
2020. dec. 5. 19:34
 8/13 anonim válasza:
Sajnos a Series S csak 500GB-s, míg a régebbi (de szerintem még mindig nagyon jó) Xbox One S 1TB-s. Annyival nem jobb a Series S, hogy 500 gigával kevesebb tárhely legyen. Ráadásul úgy tudom, h a Series S-en még lemezolvasó sincs és kb csak össz-vissz 10-11játékot tudsz rátenni
2020. dec. 13. 22:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
#8 A Series S sokkal jobb, sajnos az SSDvel viszont spórolniuk kellett, hogy ne legyen 185 ezer forint mint a többi gép. Azért szerintem az átlag játékosnak elég 10 játék telepítve egyszerre. Külső USBs meghajtón tudod tárolni a játékokat amúgy.
2020. dec. 14. 11:59
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, végül xbox one s lett.😊
2020. dec. 24. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!