Miért van mindenki oda a konzolokért?

Figyelt kérdés
Értem, hogy olcsóbbak mint egy gamer PC. Egy Xbox One S már kb. 60-70000 Ft-ért beszerezhető használtan. Ez nem drága, de az előfizetés. "Csak havi 3000 ft." De az évben 12 hónap van, ami már 36000 Ft, és ha mondjuk 5 évig használod az már 180000 Ft. Akkor már mégsem éri meg annyira. Vagy vehetsz egyből 1 éves előfizetést, ami már "csak" 20000 Ft évente. De gondolj bele, ha 5 évig így használod, a konzol nem 70000 Ft-ba került, hanem 170000 Ft-ba. Azért nem mindegy! Szóval nem értem mi olyan jó bennük. Valaki elmagyarázná?

2020. nov. 22. 16:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
69%
Lehet egyébként PC-n ingyenes a multi, de ott rommá van csalva, némelyik játékban alig tudsz normálisan játszani. Ráadásul sok játékban eléggé számít, hogy milyen géped van, szóval, ha nem valami millás gamer PC-d van, elkenik a szádat. Konzolon legalább egyenlőek a feltételek is.
2020. nov. 25. 18:07
 22/28 anonim ***** válasza:
36%
Igen egyébként sokszor van akció pl ps-re is 13 ezer most az éves előfizetés, xboxnál meg mégjobb pl game pass ultimate amiben benne van a gold csomoszor 300 forintért dobálják egy hónapra, szóval nem is értem a kérdést, szerintem csak trollkodás.
2020. nov. 25. 20:02
 23/28 anonim ***** válasza:
50%

Az én gépem jelenleg egy 600-es gép.

Több konzolom is van.

Mind a 2 fajta eszköznek vannak előnyei hátrányai. A PC pl nem tud wifire fellépni a Konzol igen.

Amikor még nem volt okos tv-m a PS3-mamal használtam a YT-t UTP portja annak a tv-nek nem is volt. Meg 15 méterrel odább van a szoba is.

XO-t meg kizárólag a Forza Horizon 2 miatt vettem nem is bántam meg.

Full felesleges ezt a fanboyok harcát nyomni hogy mer így a PC meg úgy a Konzol. Szubjektív kinek mi jön be v kinek meg mind a 2.

2020. nov. 28. 19:37
 24/28 anonim ***** válasza:
80%
Aki 600 ezres gepet epit, igazan tudhatna hogy filleres adapterrel lehet wifid asztalin is. Ez nem erv.
2020. nov. 28. 19:45
 25/28 anonim ***** válasza:
51%

"Aki 600 ezres gepet epit, igazan tudhatna hogy filleres adapterrel lehet wifid asztalin is." Felesleges mivel az ASUS RT-AX88U AX6000 20 centire van a géptől.

A PS meg a Box viszont a ház másik felében.

Gondolkodni mint olyan az luxus. Minek vegyek wifi adaptert 20 centiért ?

2020. nov. 28. 19:58
 26/28 anonim ***** válasza:
68%

Mert nyilvan lattam a varazsgombben hogy van berendezve a szobad. Ja nem.

Te hoztal fel negativumkent egy olyan dolgot ami fillerekert orvosolhato, vagy sok alaplap gyarilag wifi kepes is. Meg asztaliak 99% amugy is kabelrol kap netet.

De gondolkodni luxus.

2020. nov. 28. 20:18
 27/28 Morzsi007 ***** válasza:
4%

Ha valaki tényleg csak játszani szeretne és nincs vagy csak egy régi pc-je, akkor neki megéri egy konzolt venni, de ha mást is szeretne csinálni, amihez pc kell, akkor logikusabb azt fejleszteni.

Most a konzolok marketingje igen jól sikerült ezzel a 4K/120FPS-sel. Sok laikus, aki nagyjából tudja mit jelent e két szám, biztos egy hátast dobott, hogy 180000-ért egy ilyen képmegjelenítés kap. Maradjunk annyiban, hogy a natív 4K-s felbontást sem érik el a konzolok, a 120FPS meg inkább FHD felbontásra vonatkozik, ettől függetlenül jól élvezhetőek a játékok, az előző gépek még a 60FPS-t is nehezen tudták, főleg, ha van egy olyan TV-nk vagy monitorunk, ami tudja a 120Hz-et. Szóval én úgy gondolom, hogy a marketing hatásos volt, a PS-nél meg plusz, hogy hiánycikk, természetesen nem véletlen, érdekes, hogy előrendelésre jön csak a konzol, ezzel elérték azt, hogy keresettebb eszköz legyen.

A gyerekem szeretett volna egy Xboxot vagy PSt, mert miért ne, én meg egy gépet raktam össze inkább, mert másra is használom, vettem egy kontrollert hozzá, kormányunk már volt, úgy hogy tudunk Forzázni, Dirt Rallyzni, meg Fifázni.

2020. nov. 28. 21:45
 28/28 anonim ***** válasza:
85%

Kedves Kérdező!

Én azért szerettem a konzolokat mert sokkal kényelmesebb a kanapéról játszani nagy képernyő tv mint az asztalnál görnyedni. Meg veszek egy játékot és tudom hogy el fog rajta futni és nem kell foglalkoznom hogy most a videókártya kevés hozzá vagy valami más alkatrész.

A konzolok időt állóbak mint egy asztali gamer pc.

Egy gamer pc-ben 4 évente vagy 5 videókártya csere meg processzor is.

Nekem jelenleg egy Xbox one x van és egy 82 cm full-hd tv én teljesen meg vagyok elégedve. Mivel én nem játszok sokat nekem ez így kényelmes.

Van egy laptopon arra használom amire ki van találva nem is várok többet ennél.

Amúgy meg 200.000 forintért itt vannak az új konzolok amit sokak meg vesznek köztük majd én is és évekig nem lesz vele baj akár 5-6 évig vagy tovább. Én azért nem veszek 500.000 forintért egy gamer pc-t mert tudom hogy úgy se tudnám ki használni és még jó pár okból.

Rajtam kívül még nagyon sokan vannak ilyen állásponton.

Remélem hogy hasznos volt a válaszom.

2020. nov. 29. 20:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!