Ez így működhet?

Figyelt kérdés

Hali.

Tervezek venni új laptopot,illetve mivel a ps4-en már érződik hogy az őskorból való, ezért annak is kell egy utód.

Viszont én mai nap gondolkodtam azon,hogy veszek egy erősebb laptopot ( nem,nem kell asztali pc).

Viszont én nagyon bírom ezt a kontrollerest játszást,nem akarok billentyűzet egér kombót használni.

Így jött az ötlet,hogy veszek egy ps5 kontrollert azt rácsatlakoztatom a laptopra és a laptopot hdmi kábellel a tv-re csatlakoztatom,mivel azért csak jobb nagyobb kijelzőn.

És nekem bőven elég az a 60hz,nem kell több.

Szóval így egyben lenne egy új laptopom, és egy "ps"-em is.

Néztem és a legtöbb játék így támogatja a kontrollert.

Csak az már kérdéses, hogy a hdmi miatt mekkora lesz a delay.

Szerintetek ez így működhet?

Vagy pedig akkor marad az alap, hogy új laptop és mellé ps játékra.

tegnap 18:17
 1/2 anonim ***** válasza:
HDMI miatt ugyanakkora lesz a delay mint amikor HDMI-n kötöd rá a PS4-et.
tegnap 20:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát én ilyen hétvégi játékos vagyok.

Szóval, amikor így játszok a ps4-ről,nem veszem olyan komolyan a játékokat,h már egy kis delay miatt felháborodok.

De szerencsére én nem is nagyon veszek észre delayt, szóval ha ez laptoppal is így tud működni, akkor az számomra hibátlan.

Egyesnek ment a zöld

tegnap 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!