Miért van mindenki oda a konzolokért?

Figyelt kérdés
Értem, hogy olcsóbbak mint egy gamer PC. Egy Xbox One S már kb. 60-70000 Ft-ért beszerezhető használtan. Ez nem drága, de az előfizetés. "Csak havi 3000 ft." De az évben 12 hónap van, ami már 36000 Ft, és ha mondjuk 5 évig használod az már 180000 Ft. Akkor már mégsem éri meg annyira. Vagy vehetsz egyből 1 éves előfizetést, ami már "csak" 20000 Ft évente. De gondolj bele, ha 5 évig így használod, a konzol nem 70000 Ft-ba került, hanem 170000 Ft-ba. Azért nem mindegy! Szóval nem értem mi olyan jó bennük. Valaki elmagyarázná?

2020. nov. 22. 16:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

ja kérdező, játékra

munkához van notim, szóval nem maradtam pc nélkül, de nem azon játszom

2020. nov. 23. 08:40
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

#10-hez hozzafűzve, ha valaki fennakadna a letöltésen.

a storeból letöltésre gondoltam, ugyanis mivel alapvetően kicsi a tárhely csak azokat a játékokat tartod a gépen, amikkel épp játszol.

2020. nov. 23. 08:46
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyen függő kinek melyik olcsóbb ,semmi értelme erről vitatkozni.
2020. nov. 24. 12:05
 14/28 anonim ***** válasza:
27%
Milyen előfizetés xd ? A game pass ? Azért kapsz közel 100 játékot amit havonta frissitenek és bekerül az összes Microsoft exkluzív cím az első napon, egyébként megsúgom, hogy ez az előfizetés pcre is van, de gondolom egy 400 ezres gépen nem drága a havi 3000 forint, míg egy 50 ezres konzolon már sok havonta, ezt a vas logikát öcsém xddd. Egyébként meg nem kötelező előfizetni, rengeteg ember pl egy két játék miatt vesz konzolt pl FIFA cod, na most egy gép, amin ezekkel tud játszani normális minőségben a többszöröse a konzolnak, valamit lehet csalókkal is tele van, míg ahogy mondtad a konzolt megveszi 50-60 ezerért és évente megveszi a fifát meg a codot, nem olcsóbban kijön mintha össze rakna egy 200-300 ezres gépet néhány játék miatt? Na látod maris mondtam egy érvet mellé, plussz konzolon ott vannak a használt játékok, akciozasok ugyanúgy vannak storeban is sokszor más fél- egy éves játékok vannak fillérekért, szóval de konzolt venni igenis van értelme venni, több értelme van átlag embernek azt venni mint high end gamer PC-t, mert jobban kijossz árazásban ezért olyan népszerű a konzol, az ár érték aránya miatt. Ez nem azt jelenti, hogy a pc rossz lenne, de a High end PC-k az egy nagyon kis közeget vonz be, azonos teljesítményben meg mindig drágább lesz egy pc mint egy konzol mert a konzolt nem kell fejleszteni évekig, míg egy 2013ban össze rakott 130 ezres gépen elég bajosan futna az Ac Valhalla vagy a Cyberunk 2077, míg ps4en és Xbox oneon amik megjelenéskor ugyan ennyibe kerültek, azokon tudsz velük játszani. Kicsit amúgy nem ártana gondolkodni, mielőtt ilyen kérdéseket felteszel.
2020. nov. 24. 14:14
 15/28 A kérdező kommentje:
Xbox live goldra gondoltam.:D Mert ez kell ahhoz, hogy online tudj játszani. PC-n ingyenes az online játék, itt meg 3000 ft HAVONTA!
2020. nov. 25. 14:14
 16/28 anonim ***** válasza:
53%

Akkor ne úgy tedd fel a kérdést hogy miért van mindenki oda a konzolokért, hanem hogy miért éri meg egyeseknek ennyiért.

Te csak azon rugózol hogy mennyibe kerül, de a legtöbb embernél pont nem az a szempont, nem azért szeretjük a konzolokat mert ennyibe meg annyiba kerül.

2020. nov. 25. 14:33
 17/28 anonim ***** válasza:
64%
Tehát így ebből az jön le hogy szíved szerint te is konzolon játszanál, ha nem számítana a pénz. Mert nem azon rugózol hogy mi jó van abban, hanem hogy mennyibe kerül.
2020. nov. 25. 14:34
 18/28 anonim ***** válasza:
51%
Az Xbox live-hoz meg havonta kapsz játékokat, pcn ingyen játszol de nem is kapsz ingyen játékokat az online rendszer mellé itt meg igen, szóval megintcsak nem releváns a kérdésed.
2020. nov. 25. 15:01
 19/28 anonim ***** válasza:
63%

“ PC-n ingyenes az online játék”

Már van ingyen internet? nekem meg nem szólt senki...

2020. nov. 25. 17:06
 20/28 anonim ***** válasza:
63%
Milyen 3k havonta? Ha jól látom (bár Xbox-ban nem vagyok otthon), 20k 1 évre az előfizetés, és még így is 1600 forintra jön ki havi szinten, amiért még kapsz 4 játékot is havonta. De gondolom az is szokott akciós lenni, akkor meg még kevesebb.
2020. nov. 25. 18:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!