Érdemes várni jövőhét péntekig a black fridayal?
Figyelt kérdés
Xbox kontrollert akarok venni, fog szerintetek lejjeb menni az àra jövőhét pénteken?2020. nov. 22. 14:58
2/5 anonim válasza:
"Hivatalosan" 27-én lesz, csak szokásosan itthon hamarabb (1-3 héttel) szokták elkezdeni...
3/5 anonim válasza:
Előre sosem lehet megjósolni, hogy minek az ára változik ilyenkor. van aminek kamu árcsökkenése lesz, van ami meg egyáltalán nem lesz olcsóbb, de pl a Media Markt-nál 2 éve 66 ezerért vettem Xboxhoz Logitech G920-as kormányt, amit egyébként 80 körül árultak korábban is. Szóval vannak azért áresések, csak oda kell figyelni.
4/5 anonim válasza:
Adhatnak rá 10-20% kedvezményt is, az xbox controller nem olyan hú de népszerű, de elég specifikus. Ha szerencséd van akár tényleg spórolhatsz is.
Mediamarktba - igaz túlárazott - de most is van black friday. meg több helyen is, emag-on asszem vagy edigitalnal. Hivatalosan 27.én lesz, de már vagy 5 helyen láttam.
5/5 anonim válasza:
A Black Friday magyarországon legtöbb esetben átverés, csak felé írnak az áraknak egy nagyobb összeget. Persze ha szerencséd van lehet lesz egy pár ezer Ft-os leárazás, de a controller szerintem pont nem olyan termék aminél túl nagy leárazásra számítanék. Lehet, hogy valahol ráírnak majd 1-2 ezer Ft leárazást, de más webáruházból meg olcsóbban megveszed. Használj árukeresőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!