Hogyan lehetséges,hogy az itthon levő laptopon megjelenik az előzményekben amit telefonon neteztem,holott hétfőtől péntekig ottho sem voltam?
Igen a "Nagy testvér" Google
Ha te be vagy jelentkezve Gmailen, akkor Minden más eszközön megjelenik az elôzmény, Mert a Google megcsinálta a myactivity appot, ahol listázva van minden tevékenységed, még a maps YouTube...minden Google cucc.
Igen, Amit a #4-ír a telefon mikrofonja hallja mit beszélsz a háttérben.
Mondok jobbat:
Tegnap voltam vásárolni, útközben lemerült a telefonon(azt pontosan nem tudom, mikor mert egész út alatt nem volt a kezemben), mikor hazaértem, negkérdezte mit tudok arról, ahol voltam, tehát kérte, hogy értékeljem. 😀
Most a kérdés az, hogy lemerült állapotban is tud mindent, vagy mikor vásároltam az idô alatt merult le. 😢
Üdv: az Orwelli világban, egy csak ilyenebb lesz.
Nem értetek a gépeitekhez és a rendszer a hülye?
Helymeghat kikapcs, stb. Én nem kapok se reklámot arról, amiről beszélgettem, se értékelnem nem kell, hol vásároltam. Ja, mert használom az eszem?
Velem is ugyanez van, se reklámokat nem kapok, se semmi...
Pedig nekem a GPS állandóan be van kapcsolva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!