Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehetséges,hogy az...

Hogyan lehetséges,hogy az itthon levő laptopon megjelenik az előzményekben amit telefonon neteztem,holott hétfőtől péntekig ottho sem voltam?

Figyelt kérdés

2020. jún. 20. 04:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%
Semmi rejtély
2020. jún. 20. 05:09
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
A telefonod ezek szerint szinkronizál a laptoppal. Feltételezem, email-fiók van beállítva a telódon is. A gmail különösen hajlamos rá, hogy tudja, mire kerestél rá, géptől függetlenül. Ha van gmailes emailed beállitva telón, és a laptopon megynyitottad valaha a gmail fiókot és nem léptél ki, csak bezártad a böngészőt, akkor a gmailes fiókodon keresztül símán szinkronizálódnak a keresési előzményeid. Sőt. Ha a gps-ed bekapcsolod a telón és bemész egy boltba/vendéglőbe vagy bárhova, ahol pénzt lehet költeni, a gmail észreveszi, és onnantól kezdve kapod a célzott reklámokat. Pl: ha sportszerboltba mégy, és a gmail felismeri, dpbja neked utána telón és laptopon is a sportszeres reklámokat. De feltételezem, más email is képes erre. De a gmail különösen.
2020. jún. 20. 05:22
 3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm,úgy látom jó lesz rá figyelni..
2020. jún. 20. 05:49
 4/18 anonim ***** válasza:
20%
Mondok kacifantosabbat.. anyámmal beszélgettünk telefonon parfümökről, és mit ad isten, nála is és nálam is parfüm reklámokat kezdett dobálni a face.. 🤯
2020. jún. 20. 07:00
 5/18 A kérdező kommentje:
Mi mehet itt a háttérben,talán jobb nem is tudni...
2020. jún. 20. 07:44
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanabba a Google fiókba van mindkét eszköz bejelentkezve.
2020. jún. 20. 08:31
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

Igen a "Nagy testvér" Google

Ha te be vagy jelentkezve Gmailen, akkor Minden más eszközön megjelenik az elôzmény, Mert a Google megcsinálta a myactivity appot, ahol listázva van minden tevékenységed, még a maps YouTube...minden Google cucc.

Igen, Amit a #4-ír a telefon mikrofonja hallja mit beszélsz a háttérben.

Mondok jobbat:

Tegnap voltam vásárolni, útközben lemerült a telefonon(azt pontosan nem tudom, mikor mert egész út alatt nem volt a kezemben), mikor hazaértem, negkérdezte mit tudok arról, ahol voltam, tehát kérte, hogy értékeljem. 😀

Most a kérdés az, hogy lemerült állapotban is tud mindent, vagy mikor vásároltam az idô alatt merult le. 😢

Üdv: az Orwelli világban, egy csak ilyenebb lesz.

2020. jún. 20. 08:46
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem értetek a gépeitekhez és a rendszer a hülye?

Helymeghat kikapcs, stb. Én nem kapok se reklámot arról, amiről beszélgettem, se értékelnem nem kell, hol vásároltam. Ja, mert használom az eszem?

2020. jún. 20. 09:22
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsold ki a szinkronizálást.
2020. jún. 20. 09:35
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ugyanez van, se reklámokat nem kapok, se semmi...

Pedig nekem a GPS állandóan be van kapcsolva. :D

2020. jún. 20. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!