Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehetséges,hogy az...

Hogyan lehetséges,hogy az itthon levő laptopon megjelenik az előzményekben amit telefonon neteztem,holott hétfőtől péntekig ottho sem voltam?

Figyelt kérdés

2020. jún. 20. 04:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

5. és a többi "okos", nevetségesek vagytok.

Megadtok mindenféle közösségi / személyes információkat, bejelentkeztek hülye fiókokba, azután csodálkoztok, hogy a dolgok összeállnak / szinkronizálódnak?

De legszebb az egészben, hogy a butasággal mindig együtt járnak a paranoid gondolatok.

Amikor a buta ember valamit nem bír megmagyarázni (hiszen buta hozzá), akkor elkezd képzelegni.

Vallásokat, Isteneket kitalálni!

És még ma is itt tartunk, nem az ókorban, nem a középkorban! Még mindig tele van a világ képzelgő hülyékkel.

Érdekes, rólam semmit nem tud a "rendszer", mert nem adok meg személyes dolgokat sehol, ahol nem, kell.

Gondolkozzatok!

2020. jún. 20. 11:44
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Köszönjük Emese! 😂
2020. jún. 20. 12:25
 13/18 A kérdező kommentje:
marhaság sztem,hogy ezt,meg azt kapcsold ki.....ha igazán komolyan gondolnák az adatvédelmet ilyesmire sor sem kerülhetne!!!!!az egész szabályozás úgy van megoldva,hogy a multiknak jó legyen!!!áááá
2020. jún. 20. 12:46
 14/18 A kérdező kommentje:
egyébként minden más esetben tudja a rendszer,hogy milyen készülékről vagy bejelentkezve..lassan már ott tartunk,hogy az asszony már bekapcsolódik a beszélgetésünkbe ha lebeszéljük a randit a csajommal!?!?!:)))
2020. jún. 20. 12:53
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
kérdezőnek elég Karen beütése van, tbh...
2020. jún. 20. 12:55
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarod az előzményeidet látni több eszközön is, akkor a szinkronizálást kapcsold ki, vagy ne is jelentkezz be.

Amúgy milyen adatvédelemmel van bajod? A te accountodhoz csak te férsz hozzá, és te döntöd el, hogy mely eszközökön használod.

Vagy ha egy könyvtári gépen belépsz Facebook-ra, bejelentkezve maradsz, így valaki hozzáférhet a te fiókodhoz, szerinted az is azért van úgy, hogy a ''multiknak jó legyen''? :D

2020. jún. 20. 13:04
 17/18 A kérdező kommentje:
jól van,kösz a válaszokat okostojások...sztem nektek a fél életetek azzal telik,hogy belépjetek valahova,utána meg ki.....
2020. jún. 20. 13:18
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
HA lusta vagy a saját érdekedben vigyázni, akkor ne rinyálj.
2020. jún. 20. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!