Megérné fekete péntekig várni egy PS4-gyel?
Én is ugyanezen a dilemmán vagyok. Venni akarok egy Ps4-et és abban bízok, hogy lesz aznap akciós. Azonban utánajártam a dolognak és nagyon kicsi az esélye, hogy pont én is megtudjam szerezni. Tavaly és azelőtt a többiek szerint 15 mp alatt elfogyott. Ma lemértem stopperrel, hogy mennyi idő megrendelni egy Ps4-et, ha minden előre be van állítva (be vagy jelentkezve, hozzá van adva kedvencekhez, be van állítva a kártya, szállítási, számlázási cím, stb.) és így 20 mp jött ki. Arról ne is beszéljünk, hogy pont el kellene kapnom azt a másodpercet, amikor elindul az akció.
Mindenesetre türelmes leszek, kivárom, de túl nagy reményeket nem fűzök hozzá. Ha nem jön össze, akkor hardverapron veszek használtan, amit neked is ajánlok, mert nagyon jó áron tudsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!