Szerintetek kezdő elektromos gitárosként Cort X-100 gitárszettet vegyek 15W-os kombóval, vagy Fender Squier Affinity Strat szettet 15W-os kombóval?
Figyelt kérdés
Már két éve gitározok akisztikuson, de a kedvenc stílusom a metal és a hard rock. Tudom hogy ahhoz sokat kell még gyakorolnom, és így elősször majd csak alternative-rock-ot meg indie-rock ot tanulgatnék rajta elsősorban.
Itt a két szett:
2020. nov. 20. 18:26
1/6 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném, hogy a Cort jobban tetszik külsőre, és olvastam arról is, hogy a dupla humbucker jobb lehet majd a későbbiekben a torzításokhoz, viszont a Fenderről rengeteg jót lehet olvasni a neten, a Cortról meg kb csak Indiai tesztek vannak amikből nekem nem jön le hogy megéri-e hosszabb távon.
2020. nov. 20. 18:33
2/6 anonim válasza:
Tényleg szép a Cort gitár is. De ha lenne rá lehetőséged a Fendert ajánlanám. Szerintem dögősebb hangja van. Még így 15 wattosan is. Nem fogod megbánni.
3/6 anonim válasza:
Squier, nem Fender. Szettben nem vásárolunk. Nézz körül:
Vannak olyan olcsó, elfogadható, belépő szintű hangszerek, amiket alig használtak. Ne kapkodj!
Nevenincs hangszert nem veszünk!
4/6 anonim válasza:
Már bocs, de egy Affinityre már rá tudjuk mondani azt hogy Fender, nem úgy mint az ilyen-olyan átgondolatlan kópiákra.
5/6 anonim válasza:
Hogy a kérdésre is válászoljak, Neem, az affinity nem metal és hard rock-ra való. Megszólal, sőt jobb pickupokkal pláne de nem erre használjuk.
6/6 anonim válasza:
Ideálisabb egy Yamaha Pacifica-t venni gitárnak és egy Boss Katana Mini-t erősítőnek. A katana minden olcsóbb erősítőtől jobban szól, amit az elmúlt években hallottam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!