Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az lenne a problémám, hogy a...

Az lenne a problémám, hogy a Samsung smart tv-m nem jeleníti meg a felirat fájlt amit kellene. Sehol nincs. A videó neve pontosan megegyezik a felirat nevével és srt fájl tehát minden adott de mégse jó. Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés

2020. nov. 1. 01:09
 1/5 Szirty ***** válasza:
Nincsenek ékezetek a file nevében?
2020. nov. 1. 08:10
 2/5 anonim ***** válasza:
A kiterjesztés ne legyen a fájl nevében. Például valami.mp4 mellé valami.srt legyen, nem valami.mp4.srt. Ha ez mind megvan, be is kell kapcsolni a feliratot. A régi Samsung tévéken megnyomod a Smart távirányító közepét, majd a megjelenő sávban a jobb szélén a fogaskerékre kell nyomni, majd felirat nyelve menüpont. Az új rendszert nem ismerem, régim van.
2020. nov. 1. 09:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Nincs benne ékezet.

Be van kapcsolva a felirat, más filmeknél jó. Ezért nem értem. Igazából egy sorozatról van szó. 8 részből az egyiknél van felirat a többi 7-nél nics pedig ugyanaz minden.

2020. nov. 1. 21:53
 4/5 A kérdező kommentje:

Megvan :D Az előbb írtam, hogy minden egyezik mégis az egyiknél jó csak. Hát nem egyezett :D Amelyik résznél jó ott véletlen elírtam a fájlneveket az alábbiakra: mandalorian.avi és mandalorian.avi a felirat fájlra is véletlen avit írtam és így lett jó. Átírtam a többinél is avira és most jó az összes.

Köszi, hogy próbáltatok segíteni :)

2020. nov. 1. 22:05
 5/5 Szirty ***** válasza:
Kösz hogy leírtad a megoldást, de zavaros és érthetetlen... :-/
2020. nov. 2. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!