Egy fejhallgatónál a nagyon hosszú kábel befolyásolhatja a hangerőt?
Figyelt kérdés
Van itthon egy Philips SHP2500 fejhallgatóm amihez gyárilag 6méter kábel van társítva de piszok halk még magas hangerőn is,azt írték több helyen a kábel hossza miatt halk.Nos nekem van most egy soul sl150-es fejhallgatóm de 1,2méter a kábele és jó áron találtam 5méter kábelt bár az 5 méter már kicsit sok de ronthat a hangerőn ez a hossz vagy mástól is függ?Egyébként a kábel valami HQ audio márkájú.2020. okt. 28. 23:19
11/13 Morzsi007 válasza:
Ennél a fejesnél nem a kábel lesz a leggyengébb láncszem szerintem. Szóval ne agyalj ennyit rajta. Rendeld meg.
12/13 anonim válasza:
A kábel sorosan kapcsolódik a fejhallgatóval, ezért minden esetben csökken a fejhallgatóra jutó teljesítmény, legfeljebb kis hossz esetén ez már nem észrevehető. Ez 2 m-es kábelnél már csak néhány százalék, az már alig észrevehető. Egy rendszer minősége mindegyik egységétől függ, nemcsak a fejhallgató kábelen, sőt talán legkevésbé azon. Szerintem is megveheted a Lanberg-et.
13/13 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a választ :) Hál isten nem vagyok audiofil és a fejhallgató amit vettem elég jól szól az igényeimhez veszem is a kábelt.
2020. okt. 29. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!