Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen tvt vagy kivetítőt...

Milyen tvt vagy kivetítőt vennétek "nagyobb" távolságra?

Figyelt kérdés
A gondom, hogy kb 5 méter van a tv és a kanapé között. Ahogy néztem ekkora távra már irreálisan nagy tvt javasolnak ezért felmerült a projektor ötlete is. Sötétítést meg tudom oldani és kizárólag számítógépről dvdről nézünk filmet/sorozatot.
2020. okt. 17. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
55%

50-55" méretű már tv-nek látszik ekkora térben. :)

Amikor filmet néztek akkor fotelból,közelebbről nézzétek.

Találd ki,milyen módon lehetne közelebb helyezni a tv-t.

Projektor nagyon drága. Amelyik "nem",az pedig .lakásban/szobában használva hangos.

2020. okt. 17. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:
56%

ha ekkora háza van pénz akkor legyen nagy tv-re is

vagy húzzátok közelebb a stokit!

2020. okt. 17. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
kivetítő felesleges 5 méterre szerintem, csak rontja a minőséget. 120 cm-es tv-nk van full hd, nem rossz a szemünk kb 4-5 méterre van, bőven látható és jó minőségű képet ad. Az új tv-k 4k meg stb már csak az élményt fokozzák.
2020. okt. 17. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:
65 colos LG OLED
2020. okt. 17. 22:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 20m2 es szobát nem érzem luxusnak, de nyilván nem panaszkodok...
2020. okt. 18. 12:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, általánosságban egy jó projektor sokkal drágább, mint egy akármilyen tv, és akkor pluszban még vászon is kell hozzá, ha nem akarod a falra vetíteni! És persze ott van az izzók élettartama is, amondo vagyok, hogy a projektor inkább felejtős! A tévének szebb a képe, élénkebbek a színek, de ha ugyanazt a képhatást akarod, mint vászonra kivetítve, akkor vannak olyan tévék is, amikben van Sport üzemmód (Foci üzemmód) mint afféle beépített moziélmény (kép és nagyobb hanghatás is). Ha pedig akarsz hozzá valami ütős hangrendszert is, a smart tévéken van Bluetooth, így nem kell a kábelekkel sem bajlódnod, több funkciója is van, én a tévét mindenképp csak előnyösebbnek látom!

Kérdés persze az is, hogy Neked mekkora az irreálisan nagy, szerintem 5 méterről nézve egy 100-120 cm közti képátló teljesen elfogadható, normális arány!

2020. okt. 18. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!