Mit tegyek hogyha nincs meg a telekommal való szerződésem?
Figyelt kérdés
Amikor megkötöttük a telekommal a szerződést akkor kaptam egy e mailt amiben azt írták hogy a szerződés ott van a telekom.hu-n a dokumentumok menüpont alatt. De ott semmi sincs. A szerződésben van a pppoe jelszó ami szüksége ahhoz hogy tudjak csatlakozni az internetre.2020. szept. 22. 12:37
1/11 anonim válasza:
Hívd fel az ügyfélszolgálatot.
2/11 A kérdező kommentje:
És mennyibe kerül az új jelszó és felhasználó név kérése?
2020. szept. 22. 12:44
3/11 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy fizetned kellene?
Lehet az útmutatásuk alapján mégis csak meglesz az a dokumentum.
Ugye van saját fiókod?
4/11 A kérdező kommentje:
Van. De a Telekom fórumán olvastam hogy több embernek fizetnie kellett.
2020. szept. 22. 12:54
5/11 anonim válasza:
jaja én is olvastam hogy fizetni kell érte...
amúgy meg olyant is olvashattál azon a fórumon, hogy a telekom fiókodon keresztül te magad is meg tudod változtatni a jelszót - a régi ismerete nélkül!
6/11 anonim válasza:
Nem a telefon internetbeállítása kell neked? Mert azt egy SMS-ben szokták elküldeni ha az ember új telefont vesz. Én felhívnám az ügyfélszolgálatot ez ügyben.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem. Ez a modem internet beállítása
2020. szept. 22. 15:06
8/11 anonim válasza:
Regisztrálj Telekom fiókot és add hozzá az előfizetéseidet. Már jó ideje a fiókban letölthetőek a szerződések.
9/11 A kérdező kommentje:
Tényleg hozzá kellett adni az előfizetést. Csak az volt a gond hogy nem volt még az előfizetés azonosítója. De végül meg lett az egyik e mailben.
2020. szept. 22. 22:14
10/11 anonim válasza:
tehát tudsz poreszt tölteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!