Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha van egy IPTV készülékem...

Ha van egy IPTV készülékem (set top box, gondolom), akkor azzal CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG akkor tudok BÁRMIT is kezdeni (értsd: filmnézés), ha van IPTV előfizetésem, szerződésem?

Figyelt kérdés

Próbaképpen bekötöttem, és szó szerint, a T-Home logón kívül SEMMIT SE képes tenni. Se menu-t, se semmit (szó szerint semmi mást) sem lehet behozni, megjeleníttetni vele.

Router szerint IP címet kap.

Se hibakód, se hibaszöveg nincs. Csakis a hülye T-Home logót jeleníti meg. Távirányítón a bekapcsoló gombon kívül semmilyen más gombra nem reagál (azt viszont LED-vibrálással jelzi, hogy veszi a távirányító infrajelét)

Ez az egész előfizetéshez kötött dolog? Ha a router-en keresztül nem kap valami spec. adatfolyamot, akkor el se indul rendesen?

2018. szept. 9. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ige, csak előfizetéssel fog működni.
2018. szept. 9. 17:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen :)
2018. szept. 9. 17:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Csakis a hülye T-Home logót jeleníti meg.

Biztos hogy ő a hülye?

2018. szept. 9. 17:54
 4/6 A kérdező kommentje:

"Biztos hogy ő a hülye?"

Félig... Legalább üzenetet írhatott volna, hogy nem érzékeli az ilyen-meg-olyan adatcsomagot... vagy csak annyi, hogy "nincs hálózat".

Az, hogy a távirányító "menu" gombjára, se másra se reagál SEMMIT se, végképp nem hibaüzenettel, az azért eléggé >MEGTÉVESZTŐ<.

Mert simán hihetném azt, hogy egy hibás készülék van nálam.

Én amúgy mindössze azért akartam kipróbálni, mert neten azt írták, hogy vannak ingyenes IPTV csatornák. Ebből gondoltam, hogy ez olyan, mint az általános TV adás : Ha van digitális TV-antennám, akkor ha még nincs is előfizetésem TV csatornákra, pár alap csatornát (pl. M1, TV2, RTL-Klub, stb.) képes vagyok befogni, nézni.

2018. szept. 9. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:
90%

Igen, így van ahogy írod. Előfizetés kell, szerződés kell, és helyszíni üzembe helyezés. Nekem volt IP TV m. Onnan tudom. Mellesleg maga a szolgáltatás pont egy kalap szrt ér. Ha jó volt a TV, nem volt net, vagy fordítva.

Használj inkább "Mindig TV" t. Már kb 10 ingyenes csatorna van, HD minőségben.

2018. szept. 9. 18:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Automatikus konfigurációval éleszti magát egyébként normális esetben, ha él az előfizetés.

Ezt azért is jegyzem meg, mert a menüben vannak manuális opciók, de azt még az ügyfélszolgálat sem tudta megmondani, hogy oda mit kell beírni. Egyszerűen nem szokás azzal foglalkozni és nem is kell.

2018. szept. 9. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!