Bazsa88 kérdése:

LG 43UM7050PLF Miert nem működik a magic remote távirányító?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Vásároltam egy LG 43UM7050PLF Típusú 4K HDR Smart tv-t. Majd vettem hozzá egy hozzá ajánlott LG magic remote távirányítót MR20GA utánna jártam kompatibilis kellene hogy legyen vele de az istenért se tudom párosítani megnéztem 100 leírást 50 videót de az istenért nem reagál. Bekapcsolni hangerőt állítani lépkedni a menüben tökéletesen csinálja de ez a kurzor dolog nem jön elő és nem is tudom párosítani. Tényleg az összeomlás vagy a bele b...om a tévébe szélén állok. Mar tanácstalan vagyok van valakinek ötlete? Köszönöm

#kapcsolódás #LG TV #LG magic remote #Mr20ga
2020. szept. 12. 00:40
 1/5 anonim ***** válasza:
2020. szept. 12. 03:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam de ez sem működik
2020. szept. 12. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi nem működik?

Az, hogy felveszed a kapcsolatot a gyártóval, vagy a szervizzel?

Nagyon komoly.

2020. szept. 13. 10:39
 4/5 Vikibabush válasza:

Esetleg sikerült megoldani?

Mert nekem is ez a problémám.. :(

2020. nov. 18. 10:05
 5/5 anonim válasza:

sziasztok, a 7050-es modellszámú tévékkel soha nem fog működni a Magic Remote.

a gyári oldalt nézzétek meg, és a specifikációk között keressétek a Magic remote sort:

nem - nem támogatja

kompatibilis - támogatja de nem jár hozzá

tartozék - támogatja és jár is hozzá

2020. nov. 27. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!