Távirányító hiba?
Nyaralónkban a tv távirányítóját lelete valami mig egy hétig nem voltunk itt. Legutóbb semmi gond nem volt vele most viszont nem reagál semmire :(
[link] ezen cikk alapján megnéztem, és folyamatosan világít a ledfénye, lehet hogy beragadt valamelyik gombja? Valami gyorsmegoldás rá esetleg?
Először is külső ránézés alaposan, ugyanis előfordulnak olyan esetek, amikor egy gumigomb egyszerűen befordul ferdén és beakad, erős nyomástól / kopástól.
Azt csak kipattintod és kész.
Ha belső átvezetés, akkor viszont szét kell szedni.
Nyomkodástól esetleg javulhat, de ehhez nem fontos kivenni az elemet.
Sokkal jobban megválaszolható kérdésed, ha leírnád a tv típusát vagy csak a távról lőnél egy fotót akár.
Régi készülékeknél megesik, hogy a kondi elereszti magát idővel, pláne ilyen ledes vackoknál s kicsit "megőrül", mint egy hüle szervizes az oldalon:D
Az nem lehetséges, hogy a lemerült elemet jelzi a folyamatos fény?Elemcsere s próba;)
Megint olyan szól bele, aki szakértőnek állítja be magát, közben butaságot beszél.
Amikor folyamatos IR-kibocsátás látszik a kamerás tesztnél, annak semmi köze a TV-hez és csak egyetlen dolgot jelez: valahol átvezet, vagy egy gomb, esetleg a szénréteg hibája például.
Fáj a tudatlanság valakinek:D
Ha régi a tv távja, mint funai például, annak a gombok mellet volt egy visszajelző led-szemmel látható visszajelzéssel, de ezt ez a szerencsétlen "mérnők" nem tudja ugye...
Erre ne is gondol, te "mérnök"...pfff
6
Arról nem én tehetek, hogy képtelen vagy értelmezni a kérdést, meg a benne lévő linket, hogy miről is volt szó.
Úgyhogy megint félrebeszélsz, de ez is jól mutatja, hogy kifordítva vagy összerakva.
7
S mi van akkor, ha ez programozható táv, te "agyas"...
Ugyanis ez is lehetséges, ezért kértem fotót...te..."agyas".
8
Érdekes, hogy te reklamálsz folyton a stílus miatt, miközben nincs egy kulturált megnyilvánulásod.
A #4-ben még direkt külön szemétkedtél is, pedig nem tartozott volna a válaszhoz egyáltalán.
Lényeg, a #4-ben megint csúnyán beégetted magad.
A folyamatos IR-kibocsátás nem a TV-hibája. Ez hülyeség.
Meg azt sem tudtad értelmezni, hogy mi volt a kérdésben (kamerás teszt).
9
Ki írt a tv-ről, te "okos"...
Az sem tiszta, hogy visszajelző led vagy az infra világít a laikusnak...a táv is kérdés, mint eredeti vagy tanított...
Öreg vagy már az íráshoz szerintem s ne kötekedj, mert árt az egészségednek a végén:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!