Távirányító hiba?
Nyaralónkban a tv távirányítóját lelete valami mig egy hétig nem voltunk itt. Legutóbb semmi gond nem volt vele most viszont nem reagál semmire :(
[link] ezen cikk alapján megnéztem, és folyamatosan világít a ledfénye, lehet hogy beragadt valamelyik gombja? Valami gyorsmegoldás rá esetleg?
11
Jaj, már megint olyan technikai dolgot írtam, amit nem tud "okosúr" s egyből gyerekesen sérteget?
Azért, nem lesz infarktusa ugye;)
- Komolyan azt hiszed, hogy nem láttam még visszajelzős távszabályzót.
- Vagy nem láttam még lefagyott univerzálist, amiből ki kellett venni az elemet, hogy magához térjen.
Ne fárassz a pitiáner butaságaiddal...
Törött LCD-vel is beégtél, elárultad magad, hogy lövésed sincs a szakma mai állásáról.
13
Eszes s tisztességes embert sem látott a tükörben szerintem:))
Jól van "okosúr", puffogjon csak, mint egy elhasznált kondi:DDD
Egy Orion T32 dled Tv-ről van szó, ha ez számít. Értelem szerűen az elemcsere volt az első, bár nem írtam az igaz, de ez még tőlem is kitelt :)
Szétszedni nem merem, mert úgyse jutnék vele semmire sem ha előttem heverne szétszedve, de köszönöm a segítő szándékú hozzászólásokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!