Xbox vagy Play Station?
Ajándékba venném az öcsémnek, én sajnos egyáltalán nem értek hozzá, őt pedig nem szeretném megkérdezni, hogy ne sejtsen semmit.
Tudom, hogy több típusa is van mindkettőnek, olyanokról tudok, hogy Xbox 360, Xbox One, Play Station 3, 4. (Én még abban az időben játszottam ezekkel, amikor a Play Station 2 volt és mindenki és Crashet tolta. :)) Tudnátok segíteni? Melyik jobb?
Nos a sorrend: pc Master race -> Ps -> Xbox -> kezikonzolok.
őt pedig nem szeretném megkérdezni, hogy ne sejtsen semmit.
Te melyiket választanád inkább?
Na es pont ez a gond. Szep dolog az ajandek, de ha nekem vennel egy xboxot kerdezes nelkul, visszautasitanam, vagy holnap mar arulnam.
Jobb ha elobb biztosra kiszimatolod hogy ocsed melyik konzolt csipi jobban, vagy siman rakerdezel.
Mennyi idős az öcséd egyáltalán? Mert lehet felesleges is neki a legújabb konzol. Ikerfiaim 10 évesek múltak, és náluk inkább a Minecraft, Fortnite, meg Roblox megy, vagyis semmi olyan amiért inokolt lenne vennem új, jóval erősebb gépet egy kisebb vagyonért. Xbox One Fat konzoljuk van, de nekik tökéletesen megfelel, erre is van egy rakás letölthető játék aminek 99%-ával nem is fognak játszani.
2 hónappal ezelőtt még így alakultak a várható árak
Lemezes PlayStation 5, 499$-ba, a digitális – lemezmeghajtó nélküli – változat pedig 399$-ba kerülhet, ami a magyar viszonteladóknál nagyjából 180-190.000 és 150-160.000 forinton állhat meg. Ez, illetve a Microsoft agresszív árazása alapján az Xbox Series X lemezes változata 399$, a meghajtó nélküli digitális verzió pedig 299$ körül is lehet, ami a magyar pénztárcáknak 150-160.000 és 120.000 forintba fájhat.
Utolsó, most tölti novemberben a 16-ot.
Köszönöm a segítségeteket, ezek szerint nincs egyöntetű döntés, valószínűleg valahogy akkor megpróbálom majd kipuhatolózni, hogy mégis melyik lenne a nyerő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!