Melyik hangszórót ajánjátok?
Arra kellen hogy az őltözőben meg házibulikon tudjunk halgatni zenét.
(főként rockot)
Én semmit, mert ha át kell menni szólni kuss érdekében, akkor magatokkal baxtok ki;)
Azért szóljon a rock!
Szia. Én értek az ilyen cuccokhoz, egészen a legalja olcsó bluetooth hangszórókig a milliós hifi cuccokig kb ismerem a kínálatot, hogy mik vannak, mit éri meg megvenni stb.
Viszont amit írtál, abból semmi nem derül ki. Szóval szeretnék segíteni, de picit több info kéne. Mennyi pénzt szánnál rá? Mekkora teljesítményben gondolkodsz stb? (gondolom bluetooth-os hordozható hangszórót akarsz)
100.000ft alatt
Akkora legyen a teljesítménye hogy egy házibulin kültéren 30m távolságba is lehessen hallani
Na fasza, legalább nem 10 ezerből akarod megváltani a világot :D
Viccet félre téve, valamelyik nap voltunk házibulin, amin egy JBL Boombox 2-t használtunk, ami rohadt hangos volt kültéren, és elég nagy mélyeket adott, pedig csak 60 wattos.
Itt van ez. Ez 100 watt (bár lehet, hogy csak hálózatról ennyi, és vezeték nélkül kicsit halkabb, de szerintem úgy is lesz simán akkora teljesítménye mint a boomboxnak), és pluszban kisebb is, illetve a hangminősége is jobb, na meg olcsóbb, mert nem olyan ismert mint a JBL. Cserébe sajnos nem vízálló, meg nem lehet ütni vágni mint egy JBL-t, mert ez ilyen prémium cucc (egyébként a Harman márka gyártja a JBL-t is). De ha ez nem zavar, akkor szerintem ez lenne a legjobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!