Nem működik a mikrofonos fülhallgatóm ami vadiúj mit tegyek?

Figyelt kérdés
OP rendszerrel kompatiblis, teljessen újonnan vettük.. Van egy olyan gyanum hogy van benne egy beépített mikrofon amúgy és ha ez igaz hogy lehet kikapcsolni? Hogy lehet működtetni a mikrofon részit?
2020. aug. 14. 14:40
1 2
 11/17 Alex Fly ***** válasza:
100%
De nem vagy hajlandó igénybe venni a jótállást sem, mert neked ez így tökéletesen megfelel, akkor mégis mi a kénkőszagú füstölgő nitroglicerinért tetted fel ezt a kérdést?
2020. aug. 16. 13:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

" Nem visszük vissza mert újonnan működnie kell.. "

Ja, úgy mint azok a csatlakozók, amit a hangfalamhoz vettem újonan. Kettő darab konkrétan minden további nélkül zárlatos volt, ki is nyírta az egyik végfokot az erősítőmben mire észrevettem.

2020. aug. 16. 14:48
 13/17 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy már nem kellenek válaszok.. Vita lezárva menjetek a dolgotokra
2020. aug. 16. 18:42
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Mondtam hogy már nem kellenek válaszok"

Akkor mégis miért tetted fel a kérdést? :)

2020. aug. 16. 20:40
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok. Jó neki hibásan a termék, a legjobb ügyfél a világon!
2020. aug. 17. 08:52
 16/17 1112 ***** válasza:
Mindig jelezni kell az eladónak, ha a vadiúj cucc nem működik, és pl le sem esett a földre, és tehát te vigyáztál rá mondjuk, szakszerűen tároltad; nem ejtetted le, és így jött ki a gyárból, akkor tehát szólnia kéne.
2020. aug. 28. 23:44
 17/17 1112 ***** válasza:
*Ja és én már láttam egy olyat, hogy egy ilyen bluetooth -os minihangzórót ott próbáltak ki a boltban, lerakták a pultra, rácsatlakoztak telóval, hogy szól-e, szólt, és akkor vitték. De mondjuk ők akkor még nem fizették ki, de cuki volt az eladó, hogy megengedte nekik,hogy még fizetés előtt próbálják ki. De szóval, ha meg kifizeted; és ott rögtön a pultnál bontod -és próbálod ki, akkor úgy szerintem nagyon okés, tökre telejsen.
2020. aug. 28. 23:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!