Milyen aránylag jó minőségű és nem tul dárga digitális fényképezőgépek vannak?
Van nekünk itthon egy gépünk de az sajnos anynira rossz, hogy ha berakunk 2 elemet, akkor csinálnuk vele 10 képet és már lemerült, az ilyennel nem túl jó nyaralásra menni.
Ha lehet legyen rajta, amivel ki lehet kapcsolni a vakut..mer amikor embereket fényképezünk olyan rondán csillog...most lehet hogy nem túl jót irtam, de jó lenne ha lenne rajta ilyen gomb. :D
Ha valaki tud ilyet megmondaná a márkát..és hogy mik vannak abban a gépben? És hogy árban körülbelül mennyi lenne?
Köszönöm
SAMSUNG SONY ezek 50.000ft-ok
traveler ez tök jÓ és olcsÓ 15.000HUF ha akarsz venni ezt nagyon ajánlom!!!
nekem canon ixus is100 as gépem van tök olcsó és nagyon jó minőségű van rajt minden ami kell 12,1 megapixeles (otthonra nem kell több) kikapcsolható a vaku :) akkumulátoros(nagyon sokáig bírja és egy óra alatt fel lehet tölteni)a minőségéről meg annyit hogy MADE IN JAPAN :) ugyhogy sztem ebben az árkategóriában nincs jobb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!