Mi a különbség a műbőr és az igazi állatbőr fülpárnák között?
Nem mondanám, hogy 100%-ban, ugyanis első válaszomban leírtam a lényeget, azaz a tartósságot.
Plusz, az off, amit írtam, mind igaz, nem kell, hogy a kérdező bűnösnek érrzze magát. A te 2% offod egy téves információ, amivel bűntudatot akartál kelteni a kérdezőben.
Az első válaszodban nincs ilyen, rögtön 100% offolással kezdted az itteni pályafutásodat. A #3-asban írtad, hogy a műbőr kevésbé tartós, mellette még írtál 5 offtopic mondatot, majd az összes többi kommented ismét 100% offolásról szól. Kötekszel velem, becézgetsz, nagyzolod magad, minősíted a véleményemet. Szerintem ez sok mindent elmond rólad.
"bűntudatot akartál kelteni a kérdezőben"
Kicsit sem. A probléma az, hogy sokan megveszik a bőrt, elhanyagolják, kiszárad, berepedezik és ugyanúgy mehet a kukába. Megérte ezért levágni egy állatot? Ha már bőrt vesz valaki, akkor legyen vele tisztában "honnan származik" és költsön az ápolószerekre, hogy örök darab maradjon.
"Megérte ezért levágni egy állatot?"
Még mindig nem azért vágták le azt az állatot, a húsa miatt vágták le.
Offról:
Igen, sokat offoltam. Mert úgy gondolom, ha valaki téves infót közöl, azt illik kijavítani.
"Ha már bőrt vesz valaki, akkor legyen vele tisztában "honnan származik" és költsön az ápolószerekre, hogy örök darab maradjon."
Ez meg való igaz, kár, hogy nem informáltad róla a kérdezőt pontosabban, mit is érdemes csinálnia.
10: adtál némi infót és bedobtál egy óriási offot, amin azóta is lovagolsz. Adtál 25% infót és 75% offot. És helyre lett rakva a hamis offolásod. Ezt hívják kommunikációnak.
Azon sértődsz meg, amin csak szeretnél.
Az, hogy helyre rakjuk amit írtál onnan jön, ahonnan a te lelkesedésed az offolásra.
A hamis számok kijavítása is arról szól, hogy a valósággal kevés a kapcsolatod.
Amúgy én plüss fülhallgatókat szeretem. Igaz, nekem nem otthoni, hanem stúdió felhasználásra vannak füleseim.
A plus tisztítható, kopás álló és kényelmesebb, mint bőr / műbőr.
"Ez meg való igaz, kár, hogy nem informáltad róla a kérdezőt pontosabban, mit is érdemes csinálnia."
Meg kell akadályozni a bőr kiszáradását, bőrápoló szerrel. Azt hittem, hogy egyértelmű.
18, a bővebb infó pont nem azt jelenti, hogy elmondod, ami egyértelmű.
A 16-osnak meg köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!