Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a különbség a műbőr és az...

Mi a különbség a műbőr és az igazi állatbőr fülpárnák között?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy az igazi bőrből (pl. tehénbőrből vagy birkabőrből) készült fülpárnák sokkal drágábbak, min a sima műbőr fülpárnák. Miben különböznek? Az igazi bőr tartósabb? Igényel valami extra ápolást vagy valamit?
2020. júl. 28. 15:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem mondanám, hogy 100%-ban, ugyanis első válaszomban leírtam a lényeget, azaz a tartósságot.

Plusz, az off, amit írtam, mind igaz, nem kell, hogy a kérdező bűnösnek érrzze magát. A te 2% offod egy téves információ, amivel bűntudatot akartál kelteni a kérdezőben.

2020. júl. 30. 01:49
 12/21 anonim ***** válasza:
Helyesbítek: bűntudatot kelteni abban, aki bőr termékeket használ. (nem egzotikus bőrt)
2020. júl. 30. 01:51
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Az első válaszodban nincs ilyen, rögtön 100% offolással kezdted az itteni pályafutásodat. A #3-asban írtad, hogy a műbőr kevésbé tartós, mellette még írtál 5 offtopic mondatot, majd az összes többi kommented ismét 100% offolásról szól. Kötekszel velem, becézgetsz, nagyzolod magad, minősíted a véleményemet. Szerintem ez sok mindent elmond rólad.

"bűntudatot akartál kelteni a kérdezőben"

Kicsit sem. A probléma az, hogy sokan megveszik a bőrt, elhanyagolják, kiszárad, berepedezik és ugyanúgy mehet a kukába. Megérte ezért levágni egy állatot? Ha már bőrt vesz valaki, akkor legyen vele tisztában "honnan származik" és költsön az ápolószerekre, hogy örök darab maradjon.

2020. júl. 30. 02:11
 14/21 anonim ***** válasza:
76%

"Megérte ezért levágni egy állatot?"

Még mindig nem azért vágták le azt az állatot, a húsa miatt vágták le.

Offról:

Igen, sokat offoltam. Mert úgy gondolom, ha valaki téves infót közöl, azt illik kijavítani.

2020. júl. 30. 05:39
 15/21 anonim ***** válasza:
39%

"Ha már bőrt vesz valaki, akkor legyen vele tisztában "honnan származik" és költsön az ápolószerekre, hogy örök darab maradjon."

Ez meg való igaz, kár, hogy nem informáltad róla a kérdezőt pontosabban, mit is érdemes csinálnia.

2020. júl. 30. 05:41
 16/21 anonim ***** válasza:
76%

10: adtál némi infót és bedobtál egy óriási offot, amin azóta is lovagolsz. Adtál 25% infót és 75% offot. És helyre lett rakva a hamis offolásod. Ezt hívják kommunikációnak.

Azon sértődsz meg, amin csak szeretnél.

Az, hogy helyre rakjuk amit írtál onnan jön, ahonnan a te lelkesedésed az offolásra.

A hamis számok kijavítása is arról szól, hogy a valósággal kevés a kapcsolatod.

Amúgy én plüss fülhallgatókat szeretem. Igaz, nekem nem otthoni, hanem stúdió felhasználásra vannak füleseim.

A plus tisztítható, kopás álló és kényelmesebb, mint bőr / műbőr.

2020. júl. 30. 08:09
 17/21 A kérdező kommentje:
Nekem is stúdió célokra van fejhallgatóm. Amúgy a plüsstől a mélyebb tartományok nem vesznek el?
2020. júl. 30. 08:14
 18/21 anonim ***** válasza:

"Ez meg való igaz, kár, hogy nem informáltad róla a kérdezőt pontosabban, mit is érdemes csinálnia."

Meg kell akadályozni a bőr kiszáradását, bőrápoló szerrel. Azt hittem, hogy egyértelmű.

2020. júl. 30. 15:32
 19/21 anonim ***** válasza:

18, a bővebb infó pont nem azt jelenti, hogy elmondod, ami egyértelmű.

A 16-osnak meg köszönöm!

2020. júl. 31. 16:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Direkt trollkodsz? Először az a baj, hogy nem írom le ami egyértelmű, utána meg az a baj, hogy leírom, mert kérdezed.
2020. júl. 31. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!