Mi a különbség a műbőr és az igazi állatbőr fülpárnák között?
Nyilván tartósabb, de keményebb is és nem szabad kiszáradni hagyni a bőrt.
Hozzáteszem, ártatlan állatokat gyilkolnak le a bőrükért.
Bocsáss meg atyám, mert vétkeztem! Ma autóval mentem munkába, ami ártatlan állatok hullájából keletkezett kőolajból készült!
(amilyen állat élelmiszerbe kerül, annak a bőre felhasználható nem csak élelmiszerként. Kidobni a jó szarvas bőrt, mert kilőttek egy korcs, vagy beteg állatot, pazarlás.
Hagyjuk már az ártatlan állatok dumát! Ez nem nerc bunda, nem azért ölnek le állatokat, hogy a Sony és a Bose fejhallgatókat készíthessen....
Ezt a politikai dumát inkább ott használd, ahol van értelme. A műanyag gyártáshoz mennyi nyersanyag kerül feldolgozásra és mikor fog lebomlani? Az mennyit árt az állatoknak?
Ugye? Ez nem fontos jelenleg?
Cicukám, a haszonállatbőr húsípari melléktermék. Senki nem a fejhallgató miatt halt meg. Ha ennyire zavar a húsipar felé menjél.
Itt a pont egyebként:
"A műanyag gyártáshoz mennyi nyersanyag kerül feldolgozásra és mikor fog lebomlani? Az mennyit árt az állatoknak?"
A műbőrt előállítani rettentően környezetszennyező. Ráadásul hamarabb a kukába kell dobnod, mert hamarabb tönkremegy.
Bocsánat, környezetvédőt akartam írni... És én nem tartom magamat állatvédőnek. Ez egy szimpla tény, hogy az állatokat a bőrükért vágják le és utána luxuscikként adják el.
Lehet, hogy a műbőr szennyezőbb a környezetre nézve, de a kérdés nem ez volt, a kérdezőt a funkcionalitás érdekelte, amire választ adtam.
Csá!
Gratulálok, újra összekeverted a haszonállat bőrét (ami még mindig melléktermék, azaz vagy felhasználják, vagy kidobják) az egzotikus állatbőrrel (ami miatt kínozzák az állatokat). Annak a nyamvadt fülparnának meg köze nincs a kígyóbőrtáskához.
"amire választ adtam"
Álszenteskedésből 5-ös. Ponthogy te kezdtél offolni.
Választ is adott.
Majd megdobálta a saját válaszát fekáliával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!