Megéri megvenni az xbox 360-ot vagy inkább, érdemes lenne kivárni a 720-at? Mert folyamatosan más változatokat adnak ki jó tudom hogy nincs köztük semmi különbség csak a vinyó meg a felszerelés. Vagy inkább egy playstation 3 éri meg?

Figyelt kérdés
Amugy ps 3-ra lehet arra számítani hogy feltörjék a másolatvédelmét.vagyis lehessen rá kiírni játékokat,meg álítolag a ps 3 mág a 720-al is versenyezni fog
2010. aug. 3. 11:46
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
Okéé,tegnap már ki is próbáltam..:-))
2010. dec. 16. 14:30
 52/55 anonim ***** válasza:

Hello!

Megvan már az xboxom,de valamiért nem talalja meg a gép a media centert..az internetre rákotodik wi-fi-n keresztul,de a gépet nem talalja meg..nem tudjátok veletlenul lehet a gond?

és még a másik az,hogy hogyan kell beregisztrálni az xbox live-ra..??

azt az xboxon kell megcsinálni..vagy hogyan..

kerlek aki tudja irjon..

ksozi elore..

2010. dec. 23. 10:28
 53/55 anonim ***** válasza:

Hello!

A haverom kapott karácsonyra PS3-at,és amikor netezik rajta néha lefagy a böngésző!Olvastam fórumokon hogy ez azért van,mert elavult a PS3 böngészője!Igaz ez?

És ha igen,erre a problémára nincs valami megoldas?(frissítés vagy ilyesmi?)

Előre is köszönöm!

2011. jan. 2. 19:15
 54/55 anonim ***** válasza:

Hy!

Sajnos ez ilyen, a túlságosan flash alapú oldalaknál befagy!

Csak alapdolgokra használja (e-mail pl.)!

Ui.: én is most arról írok! ;)

2011. jan. 2. 20:27
 55/55 anonim ***** válasza:

Oké megmondom neki!

Kár hogy nincs rá valami megoldás,biztos jobb volna pl.online filmet nézni PS3-mon,nagy tévén,mint PC-n,kis monitoron!

2011. jan. 2. 21:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!