Megéri megvenni az xbox 360-ot vagy inkább, érdemes lenne kivárni a 720-at? Mert folyamatosan más változatokat adnak ki jó tudom hogy nincs köztük semmi különbség csak a vinyó meg a felszerelés. Vagy inkább egy playstation 3 éri meg?
ertem....
hat nem tudom melyik konzolt valasszam a ps3mat vagy xbox 360at..:S
tulajdonkeppen azert akarnak ps3mat mert nekem fontos volna ha tudnek rajta netezni..
te miert valasztottad a xboxot/ps3t??
hello!
azt szeretném még kérdezni,hogy az Xboxon mit kell csinalni hogy tudjak az MCE Browserral bongeszni neten??
Annyit tudok hogy le kell tolteni,és aztán tovabb nem tudom..
Kerem akit tud ebben segiteni nekem az irjon kommentet.:))
koszii eloree is!!
ja és az Xbox 360 Elite még mindig olyan hangos mint az elozoek??
vagy már javitottak a hangján és nem hangos??
Hello mindenkienk!
Azt szeretnem kérdezni,hogy ugyebár az xbox 360 S-ben van beépítet wi-fi is ha jól tudom..
Tehát,ha én szeretnék online jáccani haverokkal akkor nekem nem kell vennem live gold kártyát,csak egyszeruen rákotodok wi-fi-vel a livera??vagy hogy működik ez??
koszonom a válazokat...
Szia!
Kell venned 3 vagy 12 hónapos Gold tagságot, amit magán az Xbox-on(ha jól emlékszem) aktiválsz, ezáltal megnyílik a lehetőség MultiPlayer lehetőség.De WiFi kapcsolat is kell hozzá.
Értem..ksozii az infot..
és mi tortenik akkor ha a boxomra rakotok egy modemot??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!