Megéri megvenni az xbox 360-ot vagy inkább, érdemes lenne kivárni a 720-at? Mert folyamatosan más változatokat adnak ki jó tudom hogy nincs köztük semmi különbség csak a vinyó meg a felszerelés. Vagy inkább egy playstation 3 éri meg?

Figyelt kérdés
Amugy ps 3-ra lehet arra számítani hogy feltörjék a másolatvédelmét.vagyis lehessen rá kiírni játékokat,meg álítolag a ps 3 mág a 720-al is versenyezni fog
2010. aug. 3. 11:46
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:

ertem....

hat nem tudom melyik konzolt valasszam a ps3mat vagy xbox 360at..:S

tulajdonkeppen azert akarnak ps3mat mert nekem fontos volna ha tudnek rajta netezni..

te miert valasztottad a xboxot/ps3t??

2010. nov. 15. 14:22
 32/55 Jovanny ***** válasza:
Én ezt nem értem. Miért fontos az, hogy egy játékkonzolon tudj netezni? Ps2-m volt, nagyon szerettem. Ps3-at akartam, de adódott egy lehetőség, hogy xbox 360-am legyen, és nagyon örülök, hogy így alakult. 1000* leírták már, miért az egyik, miért a másik a jobb. Nekem sokat számított, hogy sokkal olcsóbb maga a gép, és 200 forint egy játék hozzá. Grafikában pedig cseppet sincs különbség a Ps javára, sőt, némelyik szebb boxon. Mivel alkalmi játékos vagyok, engem sem az exkluzív címekkel, sem a blu-ray-el nem fog meg a Sony, de egyáltalán nem vagyok PS3 ellenes. Csak Nekem sajnos számít egy konzol fenntartása is, ezzel pedig nem versenyezhet.
2010. nov. 15. 14:34
 33/55 anonim ***** válasza:
hogy erted hogy 200 foriint a jatek??
2010. nov. 15. 16:10
 34/55 anonim ***** válasza:
Úgy ,hogy veszel egy kétrétegű DVD-t, letöltöd a netről a játékot és kiírod!
2010. nov. 15. 20:08
 35/55 anonim ***** válasza:
jaaj,ertem..de igy vszont nem tudsz neten jaacani
2010. nov. 15. 20:09
 36/55 anonim ***** válasza:

hello!

azt szeretném még kérdezni,hogy az Xboxon mit kell csinalni hogy tudjak az MCE Browserral bongeszni neten??

Annyit tudok hogy le kell tolteni,és aztán tovabb nem tudom..

Kerem akit tud ebben segiteni nekem az irjon kommentet.:))

koszii eloree is!!

2010. nov. 21. 11:39
 37/55 anonim ***** válasza:

ja és az Xbox 360 Elite még mindig olyan hangos mint az elozoek??

vagy már javitottak a hangján és nem hangos??

2010. nov. 21. 11:47
 38/55 anonim ***** válasza:

Hello mindenkienk!

Azt szeretnem kérdezni,hogy ugyebár az xbox 360 S-ben van beépítet wi-fi is ha jól tudom..

Tehát,ha én szeretnék online jáccani haverokkal akkor nekem nem kell vennem live gold kártyát,csak egyszeruen rákotodok wi-fi-vel a livera??vagy hogy működik ez??

koszonom a válazokat...

2010. dec. 10. 17:59
 39/55 anonim ***** válasza:

Szia!

Kell venned 3 vagy 12 hónapos Gold tagságot, amit magán az Xbox-on(ha jól emlékszem) aktiválsz, ezáltal megnyílik a lehetőség MultiPlayer lehetőség.De WiFi kapcsolat is kell hozzá.

2010. dec. 10. 18:37
 40/55 anonim ***** válasza:

Értem..ksozii az infot..

és mi tortenik akkor ha a boxomra rakotok egy modemot??

2010. dec. 10. 19:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!