Megéri megvenni az xbox 360-ot vagy inkább, érdemes lenne kivárni a 720-at? Mert folyamatosan más változatokat adnak ki jó tudom hogy nincs köztük semmi különbség csak a vinyó meg a felszerelés. Vagy inkább egy playstation 3 éri meg?

Figyelt kérdés
Amugy ps 3-ra lehet arra számítani hogy feltörjék a másolatvédelmét.vagyis lehessen rá kiírni játékokat,meg álítolag a ps 3 mág a 720-al is versenyezni fog
2010. aug. 3. 11:46
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
Akkor érzékeli a netet, majd kéri, hogy csinálj Online felhasználót.Ha megvan, megkapod a Silver, újabb nevén Free tagságot.Ekkor bármikor válthatsz Gold-ra, ha lejár a Gold automatikusan visszarak Free tagságra.
2010. dec. 10. 19:12
 42/55 anonim ***** válasza:
Jó,de ha nem veszek gold tagsagot,akkor hiába kötöm rá a modemot?mert a haverom(régebben volt xboxa)azt állítja,hogy ő nem vett semmilyen kártyát,csak rácsatlakoztatta a modemot és játszott online..lehetseges ez?
2010. dec. 10. 21:34
 43/55 anonim ***** válasza:
Akkor van Silver tagságod, végül is fent vagy Online-on, de nem tudsz MultiPlayer-ezni.Ha jól emlékszem, tudsz így simán chatelni(nem VideoChat-elni)
2010. dec. 11. 07:02
 44/55 anonim ***** válasza:

Értem...

Kösszi mégegyszer az infókat.:)

2010. dec. 11. 07:46
 45/55 anonim ***** válasza:

És még annyit szeretnék kérdezni,hogy az xboxokon mire szolgálnak az egyes usb bemenetek?

tudok rá csatlakoztatni eger+billentyuzetet,vagy usb kulcsot??

2010. dec. 11. 08:07
 46/55 anonim ***** válasza:

Még egy utolsó kérdes..:)))

Tehát nekem hiába van egy FULL HD-s tévém ha az xbox 360 nem tudja az igazi 1080p-s felbontást..Mert néhányan azt allítjak hogy xboxon a legtobb játék csak 720p-ben fut..

De ha én rákotom egy full hd-s tévére akkor sem fogom tudni azt a játékot 1080p-be futtatni?

2010. dec. 11. 08:31
 47/55 anonim ***** válasza:
Azthiszem lehet rá csatlakoztatni egeret, billentyűzetet, stb... Tuti van olyan játék, ami 1080p-s felbontáson is dolgozik.
2010. dec. 11. 11:43
 48/55 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen..:)))
2010. dec. 11. 12:11
 49/55 anonim ***** válasza:

Ja még 1 dologgal nem vagyok tisztában..

Ha én a játékokat rámásolom a HDD-re akkor nem kell bele tennem a gépbe a Cd-t csak egyszeruen kikeresem a belemásolt jatekoknal es elinditom....??

Vagy ez hulyeseg amit kérdeztem??:D

2010. dec. 14. 18:14
 50/55 anonim ***** válasza:
Fellehet másolni a HDDre a játékokat, de a meghajtóban benne kell lennie a lemeznek, csak nem onnan fut.
2010. dec. 16. 07:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!