Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hangszóró-t milyen zenével...

Fa_ember16 kérdése:

Hangszóró-t milyen zenével vagy teszt-el teszteljem le?

Figyelt kérdés

youtube on vannak ijen teszt zenék,de azok soha se jók amikor letesztelem a bilti hangszórót.

Legutóljára ezt használtam,van benne méj hang meg magas is,nagyon méj hang és egy egész frekvencia cucc is: [link]

De vannak youtube on ojan videók is ahol igazából csak a frekvenciát meg a méjgangot tudod letesztelni,de mivel nem vagyok szakemver,ezért nem tudom azok a videók alapján hogy mi a jó érték és mi nem.(bocsi az írás hibák miatt)

2020. júl. 18. 06:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Válassz ki egy konkrét zenét, aminek jól ismered a "szólását". Így kb. tudsz egy képet alkotni az adott hanszóróról.
2020. júl. 19. 10:00
 12/17 A kérdező kommentje:

Ok,köszi. Megpróbálom ezekkel:

Armin van buuren this is a test

Cliffs of dover

Paint it black

EXTREMELOWSOUND

meg szerintem valami rolling stones zene még.

2020. júl. 19. 11:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak azt akarod nézni, mennyire megy mélyre, akkor szinusz. Ha azt akarod tesztelni, mennyire szerethető a gyakorlatban, akkor régi kedvenceid mehetnek. Nem kell keverni a kettőt, és nem kell szinte semmi időt fordítani arra, hogy hallgasd. Két ősi kedvenc trackrészletedből meg egy 50-45-40-35-30Hz-es, lépcsősen csökkenő szinusz tesztjelből (ami -20dB jelszinten van lehetőleg, mielőtt kifizetnéd, amit meg se veszel) kettő perc alatt el kell tudd dönteni, hogy megéri-e neked az árát az adott cucc, figyelembe véve a lehallgatási hely adottságait.
2020. júl. 19. 13:32
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne -20dB? Vagy mihez képest? -12 már simán mehet, ha normális a cuccos.
2020. júl. 19. 13:40
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Túlbiztosítás és szigor :)
2020. júl. 19. 13:41
 16/17 A kérdező kommentje:
#13 ok,akkor csak simán ne agyaljam túl és ojan zenet járassak gyors a hangszórón amit én szeretek vagy fogok hallgatni egyáltalán a hangszórón.
2020. júl. 19. 13:53
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, és vedd észre a hozzászokást, főleg hogy könnyű/gyors, vagy mondjuk pont marad egy "de".
2020. júl. 19. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!