Travis83 kérdése:

Vacakol a tvn a hangerő szabályzó, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Először azt hittem rosszak a távirányítóban az elemek. Kicseréltem őket, de ugyanaz a probléma. Amikor a hangerőt tolnám feljebb vagy lejjebb, alig megy, nagyon-nagyon nehezen és vészesen késleltetve. A telón van samsung app, mivel 4K samsung okostévé, azt is használhatom távirányító helyett. Ugyanaz a helyzet. Minden más funkció kifogástalanul működik. A tv készülékben van a hiba. A tvn amúgy nincsenek extra gombok. Lehet-e tenni valamit vagy ez már így marad?

2020. júl. 8. 00:53
 1/3 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Új korától ilyen?

Gyári állapotba való visszaállítás megtörtént?

2020. júl. 8. 11:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem új korától ilyen. Kb 4-5 éves a tv,a probléma pár napos. A gyári visszaállítást nem próbáltam. Gondoltam rá, csak ez ugye egy tv, no de kipróbálom, hátha! Köszi.
2020. júl. 8. 16:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Mégis segített, úgyhogy köszönöm ember! Jövök eggyel! :)
2020. júl. 8. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!