Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Két különböző bruhsless...

Két különböző bruhsless ESC-nek kevés a kimeneti feszültsége. (3 V) Ez miért van?

Figyelt kérdés
Azt is olvastam, hogy ezeket programozni kell. Nekem anno modellboltban azt mondták, hogy vegyé' szabályzót, azt az majd jó lesz. A flysky vevőre 4V-6,5V van írva, az egyik ESC-re pedig 2A/5 V. Ehhez képest 3 V-ot csinál. A másikra nem írtak semmit. Mi ennek az oka? Mit tegyek?

2019. máj. 31. 21:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Te nem a nagyáramú kimenetre gondolsz hanem a DC kimenetre, amivel a szervót és a vevőt táplálja. Egy step down converter van beépítve a szabályozóba, az készít bármilyen tápfeszültségből fix 5V kimenetet. Annyit tudsz csinálni, hogy rendelsz egy izmosabb step-down konvertert vagy UBEC-et, és beteszed a szabályozó mellé. Az UBEC inputját rá kell forrasztani a szabályozó akkuhoz tartó kábeleire (polaritásra ügyelni!!)

Aztán az UBEC kimenő oldalán a GND össze kell kötni a szabályzóból a vevőbe tartó GND vezetékkel (fekete vagy barna).

A +5V vezetéket csak az UBECtől hozod (piros), a signal vezetéket pedig csak a szabályzótól (fehér vagy narancssárga). Így fog működni. Ha helyileg Miskolcon vagy környékén vagy, én is meg tudom neked csinálni, kb 5 perc.

2019. jún. 3. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!