Ha kicserélik az Xboxom a játék teljesítményem megmarad?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az történt hogy valami történt az Xboxommal, és lehet hogy kicserélik (vagy az xboxot vagy a merevlemezt, nem tudom), de ha az új xboxra letelepítem a játékot akkor csinálhatom onnan ahol tartottam vagy előlről kell kezdenem? (lemezes játék) kicsit félek hogy minden játékomat kezdhetem előlről.

2020. jún. 21. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert a mert a mentések a profilodhoz vannak kötve, arra lell figyelni, hogy majd ugyanazzal a profillal jelentkezz be, ha visszakapod a boxot.
2020. jún. 21. 18:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Huh, megnyugtattál, köszi!
2020. jún. 21. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem amikor új xboxom lett (ugye az új xboxok futtatják a régi xbox 360os játékokat) az xbox 360os gta 4ről kitörölt mindent, viszont minden más megmaradt ;)
2020. jún. 21. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha Xbox Oneról beszélsz és szoktál vele online lenni (nem multizni csak van rajta netkapcsolat) akkor minden játékod összes mentése automatikusan feltöltődik a netes tárheelyedre (kb 5-10 percenként) amit a Microsoft biztosít neked ingyen, nem kell hozzá semmilyen előfizetés (Gold sem).

Tehát ha bármilyen okból bejelentkezel egy másik gépre a profiloddal és elindítasz egy játékot miközben online vagy akkor a gép automatikusan letölti a mentéseidet (ha vannak) és onnan folytathatod ahol abbahagytad. Ez a mentés letöltés általában vagy a játék indulásakor történik meg vagy amikor megnyomsz egy gombot a főképernyőn. Ezt a szinkronizálást meg lehet szakítani, úgyhogy érdemes csak egyszer határozottan megnyomni a főmenüben a gombot ("A" vagy az a három csík szokott lenni legtöbb esetben) és aztán várni, hogy megtörténjen, hogy nehogy megszakítsd azonnal.

Xbox 360 esetén csak néhány játék ment a profilodba és azok sem sok mindent általában. Ha ott meg akarod menteni a mentést akkor vagy kimásolod egy pendrivera vagy kell Gold előfizetés és aktiválni a felhőtárhelyet a Storage menüpontban. Ott feltöltheted a mentéseidet egyenként és visszaszedheted később.

2020. jún. 26. 08:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Ó értem, nagyon köszi a válaszokat :D
2020. jún. 26. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!