Miért csak 50-60 fps-em van pubg-ben? Full lowon nem nagyon ment 70 fölé, inkább 50-60 között mozgott. Hogyan tudom ezt növelni?
Úgy gondolom hogy nincs egy gyenge gépem,egy közép-felső kategóriásnak mondanám. Pont ezért nem is értem hogy miért csak ennyi fps-em van.. Láttam videókat hogy fps boost,stb stb de a komment szekcióban voltak rossz kommentek,ezért nem mertem próbálkozni. Egy i5-6500-as processzorom van,gtx 1050 oc videókártyával és 2x4 gb rammal. Tudtok valamitől több fps-em lehetne? Vagy az a baj hogy csak 2gb-os a videókártya? Ccleanert használok,a power optionsnál átállítottam a legjobb teljesítményre,és a (nemtudom pontosan mi a neve, ez a gép->tulajdonságok->speciális-> legjobb teljesítmény. Valahol itt állítottam még ,ezekre csak jó tapasztalat volt írva) is átállítottam. Valami videót tudtok linkelni,vagy ti tudok valamit mondani amitől több fps-em lesz? Nvidia control panelban beállítások ,vagy indítási opciók.. bármi.
Előre is köszönöm.
Normális válaszokat légyszi..:)
Most vettem 3 hete kb.. a videókáryát 1 hete..
I5-6500 3,20mhz
Gtx 1050
Asrock b150M pro 4 alaplap
500w táp
Gtx 1050 oc..
Hova vegyek jobbat?
hova vegyél jobbat? azért el messze van a plafontól
a vga nem túl combos 2gb vram az kevés,az a gyenge láncszem, a többi még elmenne
semmit nemtudsz állítani mert a vga akkor sem tud majd többet
add el és vegyél egy 1060-at
Bocsi,még csak most láttam a válaszokat.
Megnéztem és a legolcsóbb 1060 70 körül mozog. Az túl sok. Esetleg más? 1050TI-al már elég jó lenne,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!