Laptop FPS romlás egyik napról a másikra, miért?

Figyelt kérdés
Bővebben kifejtve: Egyik nap stabilan 60 fpssel tudtam LoLozni (szerintem a játék nem lényeg) és a következő napokban elkezdett lejjebb menni az fpsem, most már ott tart hogy 5 fps is alig van. Van a laptopomhoz külön hűtő, játék grafikáját legalacsonyabbra vettem stb, de sehogy se javul. Valami ötletetek van miért történt ez?

2017. ápr. 29. 17:49
 1/4 anonim válasza:
100%
Hogyha a probléma megoldható, akkor a support.leagueoflegends.com mindenképpen megoldja.
2017. ápr. 29. 17:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem írtam semmit csak hagytam a francba, 3 nap után meguntam. Ma bekapcsoltam a laptopot és megint 40 fpssel ment. Már kikészít ez a gép :D
2017. ápr. 30. 15:27
 3/4 anonim válasza:
Szerintem nézzél hőfokokat,gyanús hogy valami túlmelegszik és visszaveszi az órajelet.
2017. júl. 3. 09:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Lehet ez tényleg baj volt, azóta kitakarítottam a laptopot és nem is melegszik túl, a laptophűtő nem tudom mennyire tesz jót neki de most nem használom. Tényleg irreálisan meleg volt úgyhogy valószínűleg ezzel volt baj
2017. júl. 12. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!