Milyen drónt vegyek?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem érdeklődni a repülő kütyük iránt.
Egy gyorsan beüzemelhető drónt szeretnék, amit bárhová magammal vihetek. Ti mit ajánlanátok?
2020. máj. 31. 12:04
1/5 anonim válasza:
Jogsit csináld meg rá először, utána ráérsz eldönteni.
Én a Mavic 2 Prot vagy Zoomot ajánlom. Vagy ha kisebb a keret akkor az Air is egy jó alternatíva lehet. De mindenképpen Mavic legyen, a legmegbízhatóbb márka!
2/5 anonim válasza:
Mennyi pénzt szánsz rá?
A Mavic széria tényleg jó.
A Mini olcsó és könnyű, de vannak kompromisszumok - ezért is adom most el.
Az Air 2 nem túl drága, viszont baromi jól sikerült. Ezért veszem ezt :)
A Pro meg hát Pro... tud mindent de jó drága.
3/5 anonim válasza:
Na szóval. A Mavic nem a márka. Dji-ról beszélünk gyártóként, a Mavic egy széria, amin belül több féle kategóriás/évjáratú modellt kiadtak. A jogsit kicsit tárgytalannak érzem, itthon nem igazán van értelme a pocsékul felhasználóellenes és logikátlan/kihasználhatatlanságot okozó drónszabályozás miatt, viszont az egyértelmű, hogyha még életedben nem reptettél quadcoptert, akkor mindenképp rendelj először Banggoodról vagy társairól egy 3-5000Ft-os kis játékot (ajánlom pl a Jjrc h8 mini-t) amivel megtanulsz biztonságosan repülni. Ez fölöslegesnek tűnhet, de hidd el, sok pénzt menthetsz vele. Ha nincs meg az a fajta előismeretem illetve gyakorlatom drón vezetésben, amit ilyen kis játék gépekkel megszereztem, akkor jó párszor odacsaptam volna a Mavic Pro-mat. Na és akkor nagy gépek. Az előző válaszadóknak abban teljesen igazuk volt, hogy ha kompakt, de filmezésre alkalmas, minőségi gépet szeretnél venni, akkor mindenképp valamelyik Dji Mavic gép javasolt. Először azt kell átgondolnod, hogy melyik modell mit tud (google, youtube) és hogy neked milyen tudásra van szükséged, meg persze el kell döntened hogy mennyit szeretnél rá költeni. A Mavic Mini-t és a régi Air-t nem ajánlom, mert wifi kapcsolódásúak, nagy városban nagyon könnyen elveszítik a jelt, viszont a Mavic Air 2, a régi Mavic Pro, illetve annak újabb verziói (Mavic 2 Pro és Zoom) már ilyen szempontból sokkal naprakészebbek. Ezek között megint csak az alapján érdemes választani hogy mennyi kereted van rá. A régi Pro olyan szempontból jó, hogy eléggé lement az ára, az Air 2 se nagyon vészes, viszont a 2 Pro/Air elég húzós. Ha többet szeretnél spórolni érdemes körülnézni a használt piacon, ott is ki lehet fogni jó állapotú gépeket lényegesen olcsóbban. A lényeg viszont hogy ha nem repültél még, akkor tényleg szánj rá pár hónapot megtanulni vásárlás előtt. Remélem tudtam segíteni, ha van még valami kérdésed a témával kapcsolatban írj nyugodtan privátban.
4/5 anonim válasza:
*bocsi a végén Mavic 2 Pro/Zoom-ot akartam írni*
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2021. febr. 23. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!