Milyen drónt vegyek?
Hátö. Na szóval mibe is akarsz belevágni? Alapvetően a drónokat 3 nagy kategóriára osztjuk
Játék gépek (syma, jjrc, mjx) jó szórakozás, de fotózásra nem alkalmas, igazából semmire se jó csak játszani, nekem volt egy syma x54hw-m
Videós gépek (dji, yuneec, xiaomi, hubsan) ezek videózásra és fotózásra vannak, én anno vettem egy ilyet (Yuneec Breeze 4k) meg is untam ezért fél éven belül eladtam.
És a kedvencem az FPV (verseny) drónok. Ez mind közül a legszórakoztatóbb, de idő és pénzigényes. Kezdésnek egy Eachine E013(/+) ajánlok, mindössze 60$ és kapsz egy drónt, távirányítót és még vr headsetet is. Ezután upgradeolhatsz egy jobb távirányítóra, utána egy új drón és végül egy új szemüveg, ezzel ellennél 1-2 évig és a váltás kb (a drón 30k, táv. 20k headaet 20k). Én ezt ajánlom, ha szánsz ráidőt elég olcsón is meg lehet csinálni, és tényleg rohadt jó, inkább ezt a 60$ os szettet ajánlom mint egy syma játékgépet, nem fogod megbánni. Remélem tudtam segíteni :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!