Milyen drónt vegyek ami olcsóbb mint a DJI Mavic Mini és jó is? Több lenn
A Mavic Mini jelenleg 400 euró környékén van, és ez rengeteg pénz, soknak a hónapos keresete ugye. Én nem vagyok filmes szakember hogy ultrahd kamerás luxus drónom legyen, csak hobbiból próbálnám ki, viszont olyan módon kellene a minőség, hogy stabil legyen, sok szenzorral ami kikerüli a tereptárgyakat, automatikusan haza tudjon navigálni a kiindulási pontra, stb.
Létezik tehát olyan drón ami minőségi, mégis olcsóbb mint a Mavic Mini??
A mavic mini kb 130k árban mozog.
Ha nem ragaszkodsz europai-amerikai márkához, és tényleg csak jó ár érdekel akkor mindenképp a kínai piacon kellene szétnézned. Aliexpressen 1000 féle drón van mindenféle kategóriában, 5000 forinttól a több 100ezres csucsmodellekig
Nem írok példákat mert tényleg iszonyat nagy a kínálat, de ha felmesz biztos találsz magadnak megfelelőt árban, a specifikációk pedig részletesen fel vannak tüntetve mindenhol
A Mavic Mini nem ultrahd kamerás luxus drón...
sőt... elég egyszerű cucc.
a Mavic Mini nem tudja kikerülni a tereptárgyakat, egyetlen szenzora alul van ami a leszállásban segíti, de sokszor még abban sem, sokszor nyihog, hogy tegyem le kézzel, mert nem látja rendesen a talajt.
Buta cucc, kb mint egy vak ló... neki tudod vezetni bárminek bármikor max sebességgel.
Nem luxus drón!
A kiindulási pontra nem navigál, hanem a beállított magasságon (vagy felette) egyenes vonalban repül. Ha valami az útjába kerül annak kérdés nélkül nekimegy - ez nem navigáció :DD Kamikaze :D
"Létezik tehát olyan drón ami minőségi, mégis olcsóbb mint a Mavic Mini??"
nem nagyon, bár ahogy előttem írták nagyon sok drón van.
biztos van a minihez hasonló tudású eszköz, de nem sokkal olcsóbban.
Az általad támasztott követelményeknek még a mini sem felel meg teljes mértékben.
Sajnos zsebbe kell nyúlni ha ennyi mindent szeretnél.
FIMI A3 nem rossz
https://www.youtube.com/watch?v=qIvHG-qSSwQ
vagy nézz esetleg dji spark-ot használtan.
a használt cuccokat is érdemes végignézni, ha tényleg csak kipróbálásra kell.
ha nem tetszik továbbadod.
jó, akkor nem tudok mit mondani.
leírtam feljebb párszor a véleményem, ha olyan kell mint a mavic mini, akkor vegyél mavic minit.
nem luxus drón.
és még a mini sem tudja azt ami követelményeket megfogalmaztál.
volt itt egy másik kérdés is, miszerint ajánljunk 30 ezerért olyan drónt ami 30 percet repül.
én is örülnék neki, hogy ha egy akkora drón mint a mini tudna 2 napig a levegőben lenni, aztán 15 perc lenne feltölteni az akkumulátorát, csinálna 8k videókat, lenne benne 10x optikai zoom, vízálló lenne és pu..ci is lenne rajta... ja és kerüljön húszezer forintba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!