Mi a baja a tv-mnek?

Figyelt kérdés

Mar egy eve az van a tv-vel,hogy a szine elmegy,probaltuk mar kihuzni,allitgatni a beallitasokban,de semmi,az elmult par honapban azt vettuk eszre,ha kihuzzuk es visszadugjuk,magatol bekapcsol,fekete a kep es utana magatol ki is kapcsol

Mi lehet a baja?(Samsung 6-7eves tv-rol van szo)

2020. ápr. 19. 11:57
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam,hogy mar voltunk bent a tvseknel de mondtak hogy ezt meg azt csinaljuk,de abszolut semmire se reagal
2020. ápr. 19. 11:58
 2/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Mit értesz azon, hogy a szín elmegy, fekete-fehér lesz a kép?

Pontos típust írj!

2020. ápr. 19. 12:00
 3/7 A kérdező kommentje:

samsung 32" LE32D404E2W

És azalatt hogy elmegy a színe azt értem,hogy nem a rendes színe van ,hanem csak piros,kék,zöld és sárga színekből áll,és ezekből is csak egy-egy árnyalat

2020. ápr. 19. 12:35
 4/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Véletlenül nem SCART-kábelről megy?

SCART-RGB kapcsolatnál szoktak kimaradni színek, mert kifordul a dugó a TV vagy a set top box hátán.

2020. ápr. 19. 12:46
 5/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Másrészt ennek a típusnak gyakori hibája a T-con panel problémája, ami ilyen és hasonló jelenségekkel jár.

Szervizben nagyon jól javítható.

2020. ápr. 19. 12:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben,szerintem megnezettetem,koszonom:)
2020. ápr. 19. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:
25%
Olyan jó ez a "megnézettettettettetem" dolog. Erről mindig az jut eszembe, hogy manapság senki nem csináltattat semmit magának. Ne vetesd magadra kérdező, általánosságban jellemző.
2020. ápr. 19. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!