Mi a baja a Hyundai Smart TV-mnek?
Figyelt kérdés
Nem rég vettem egy Hyundai FL40211-es Smart TV-t, a Metróban. Eddig semmi baja nem volt, de azt vettem észre,hogy néha mikor fel szeretném kapcsolni nem reagál semmire. Akármit nyomkodok nem történik semmi. Ilyenkor csak az segít,ha áramtalanítom, majd vissza dugom. Akkor rögtön indul. Eddig egy 7es elosztóba volt dugva, most át dugtam direktbe a dugaljba. Még nem tudom, hogy így működni fog-e vagy egyáltalán ez lehet-e a baj, a távirányító működik. Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a baj?2015. dec. 18. 10:15
1/1 anonim válasza:
Ha van a tv-n gomb (Nem a kapcsolón) probáld meg azzal lehet hogy a tv infraszenzorja ment tönkre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!