Mi baja lett a TV-mnek? Érdemes javíttatni?
CRT? Jó képminőség? Orion?
Felesleges javíttatni. Vegyél újat.
Azt, hogy neked mennyire éri meg javíttatni, azt csak te tudod. Mennyit használod, elég-e neked az alacsony felbontás. Ha megelégedsz a tvddel, és nincs pénzed újat venni, és nem is tudsz rá gyűjteni, akkor ha találsz a környéken valakit, aki 10 ezer alatt megcsinálja, akkor legyen.
Én személy szerint nem ajánlom, nem költenék ilyen régi darabra egy fillért sem. (Esetleg számítógépen tudsz online tvzni).
30-40 ezerért akár újonnan, de inkább használtan lehet szerezni fullhd tvket. Ez azért nem olyan rengeteg pénz, alig több annál, amennyiért átlagosan meg szokták csinálni a szakemberek.
Szia!
Az eltérítés ment ki benne, ez szinte egészen biztos. Ha szerencséd van, akkor csak az egyik félvezető, esetleg a függőleges eltérítés tápfeszültsége (ez valószínűtlenebb).
De lehet, hogy maga az eltérítő tekercs ment zárlatba, akkor viszont bajban vagy.
Aminek legkisebb az esélye (de legolcsóbb a javítás), ha csak egy forrasztás lazult ki. Én meg már kíváncsi vagyok milyen televízióról is van szó pontosan, hogy ennyire ragaszkodsz hozzá. Merthogy én a 80 centis, sík képcsöves, 100Hz -es Panasonic -hoz ragaszkodom, az teljesen egyértelmű.
Megértem a ragaszkodásodat mert nekünk is van az egyik szobában egy dög nehéz "púpos" Samsung tv.-k ami megy jó 15 éve. Már 100x kicserélhettük volna nem csak a HD. végett hanem képalkotás arányszámai is változtak s nem tudja követni.
Akkor érdemes neked foglalkozni a javíttatással ha eredeti Orion tv. Nem néztem utána mikor adták el a márkanevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!