Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem nagyon csinálnak új...

Miért nem nagyon csinálnak új tévét 43" alatt?

Figyelt kérdés
Ahogy nézem az újabb modelleket, mindnél 43", vagy még ennél is nagyobb a legkisebb modell. Kivéve a Panasonic, ők csinálnak 40"-est is, bár a szoftver miatt fenntartásaim vannak velük szemben. A mostani tévém is ilyen, igaz, alsóbb kategóriás, de csak kb. 2 éves, szóval nem hiszem, hogy sokat változott.
2020. ápr. 10. 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Miért ne csinálnának? Tessék mindjárt 277!

[link]

2020. ápr. 10. 12:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Egyrészt cm-re szűrtél ("Képátló (cm): 40 - 81 cm"), holott én azt írtam, 43" (hüvelyk) azaz kb. 109 cm. Másrészt azt írtam, hogy új tévé, és ez alatt nem azt értettem, hogy nem használt, ha figyelmesen elolvasod. A 37-39"-es tévék pl. teljesen eltűntek a nagy gyártóknál, 40"-es is alig van.
2020. ápr. 10. 13:13
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Hüvelyk vagy cm. Nem mindegy Neked? Mindkettő ugyanúgy a képátló mérete. (az otthoni hőmérőd ugye Farenheit-ben mutat? Mert az a menő, és úgy sokkal "melegebb" van)

Ha pedig beleveszed a szűrőbe a 82-109 cm-eseket is, akkor már 509 találatod van.

Amúgy figyelembe kellene venned (ha tájékozott lennél) hogy pl. az UHD felbontású tv-k esetén miért nem éri meg a gyártóknak a "kisebb" méretűeket gyártani.(mint anno a plazmáknál) Nem beszélve a nézési távolság vs. képátló+felbontás viszonyáról...

2020. ápr. 10. 13:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Az mindegy, hogy 43" vagy 109 cm, az viszont nem, hogy 43" vagy 43 cm. Szerintem próbálj meg értelmezni egy egyszerű mondatot (ami a kérdésben szerepel) kötözködés és magyarázkodás helyett. Nem úgy tűnik egyébként, mintha felbontást említettem volna. De 37-40"-es Full HD tévé sem jelenik meg évek óta (ahogy kisebb sem). Egyébként képzeld, tudom használni az árukeresőt, és továbbra is a nagyobb márkák újabb modelljeire gondolok.
2020. ápr. 10. 14:08
 5/6 anonim ***** válasza:

1. ezt írtad: 43" alatt

Ami ettől a számtól kisebb, az "alatta" van...

2. ezt írtad: Miért nem...

Megpróbáltam utalni rá, hogy miért nem.

3.Magyarázás és magyarázkodás között óriási különbség van. Nézz utána!

Na, csá!

2020. ápr. 10. 14:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Értékelem a hozzászólásod, és sajnálom, ha nem volt egyértelmű, de nem nagyon tudom máshogy megfogalmazni. Lehet ugyan bőven kapni tévét 43" alatt, de azok vagy kevésbé márkásak, vagy régebbi modellek, vagy mindkettő. Kevésbé márkás alatt olyanokat értek, ami nem Samsung, LG, Sony, vagy Panasonic. Tudtommal a többi kínai vagy török (bár ettől még lehetnek jók).
2020. ápr. 10. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!