Milyen aktív mélyládát ajánlotok? 40. 000Ft-alatt ha lehet, de nem baj ha egy kicsit drágább Szobába szeretném.
Nem fogja lebontani a házat, mint ahogy ebben az árkategóriában egyik sem, de szerintem én ilyesmit vennék ennyiért, elég korrektnek tűnik a technikai adatok alapján. ha azok nem hazudnak, akkor megéri az árát. Sajnos frekvenciamenetet nem találtam, de abból ítélve, hogy max 150hz-ig megy fel, szerintem jó mély hangja van. Neten olvasott vélemények alapján 4x4es meg 5x5ös szobát gond nélkül kitölti basszussal.
Meg lehet oldani, a drágábbik megoldás, hogy veszel egy mono erősítőt és arra kötöd a subwoofert, ehhez még ajánlott egy aktív hangváltót, a fázishibák és esetleges zavaró frekvenciaátfedések elkerülésének érdekében.
Az olcsóbb megoldás egy beépíthető subwoofer erősítő, mint pl az alábbi.
Lövésem nincs milyen minőségű hangja lehet, de ha le tudja adni azt a beígért 80w-ot, az a teljesítmény bőven elég egy jó subládával.
Google-be írd be, hogy beépíthető subwoofer erősítő, és keresgélj, ebben sajnos nem tudok segíteni.
Nem hiszem, hogy használtan sűrűn elófordul az ilyesmi, nem hiszem, hogy ha valaki egyszer összárak egy mélyádát, aztán darabokban fogja eladni. De ha mégis találsz, használtan szigorúan csak úgy vegyél, ha van lehetőség kipróbálni, szóval még véletlenül se rendeld meg online, látatlanban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!