Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol csinálnak olyan amniocenté...

Hol csinálnak olyan amniocentézist, aminek pár nap aĺatt megvan az eredménye? És mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 05:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia!A Telki magánkórházban,és ha jól tudom 160 vagy 180 ezer forint most.Én 2008 januárjában csináltattam ott(rossz volt az integrált tesztem,1:120 volt az esély,hogy Down kóros a baba),akkor 150 ezer forint volt.Nálam úgy volt,hogy szerda reggel végezte a Keszthelyi doktor a beavatkozást,és azon a héten pénteken délután már hívott is,a következő hét elején meg küldte az előzetes eredményt(minden rendben volt).Persze a levett mintát még tovább is tenyésztették,de azt mondta,ha ki is derül valami,az már nem nagy kaliberű dolog.2012-ben meg CVS-t végeztettem az Istenhegyi Géndiagnosztikán,az 60 ezer ft volt,4 nap alatt volt eredmény,és a 11. terhességi hétben végezték(minél előbb akartam,a korom miatt végeztettem).Gond van Nálad?2 fiú+4 hónapos csajszi anyukája
2013. jan. 31. 06:52
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia.

Ugyan nem magzatvízvétel, hanem korionboholy-biopszia. Én nagyon kifutottam az időből, már a 21. héten voltam, amikor kiderült, hogy gond lehet. Ide irányítottak, sűrgős esetben 2 nap alatt is megvan, 60-70ezer körüli összegre emlékszem.

Bár végül nem csináltattam meg a vizsgálatot.

2013. jan. 31. 08:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Utsó vagyok. Csak a lényeg maradt ki: az "ide" az Istenhegyit jelentené.
2013. jan. 31. 08:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen én is így voltam lepényi mintavétel (cvs) az ami napok alatt megvan az amniónál én úgy tudom kell bizonyos idő egy hét is talán míg a sejteket meg lehet vizsgálni ezért is van az hogy akinél későn vesznek észre vmi eltérést (mint nálam is) ott már lepényi mintavételt csinálnak, aminek nagyobb a vetélési kockázata de sokkal hamarabb kész van.
2013. jan. 31. 09:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Chorion biopsziát nem csak a 16. hétig csinálnak? Mert én már majdnem 17 hetes leszek, amikor kiderül az integrált teszt.
2013. jan. 31. 09:43
 6/11 anonim ***** válasza:
17 hetesen még bőven benne vagy az időben ha valami miatt menni kéne akkor is a Baross utcába 2-3 hétre max adnak időpontot és köv héten már le is veszik és még fizetni sem kell,miért gondolod hogy szükséged lesz rá,vagy csak informálódsz?
2013. jan. 31. 10:36
 7/11 anonim ***** válasza:
4 es vagyok, nem. Ha indokolt akkor nem. álam az volt találtak pár uh-s eltérést és megcsinálták.
2013. jan. 31. 10:45
 8/11 A kérdező kommentje:

Közepes kockázatú lett a kombinált tesztem, keddem megyek integráltra. Gondolom, ha az sem lesz jó akkor fognak továbbküldeni...

Egyelőre csak tájékozódom:)

2013. jan. 31. 10:51
 9/11 anonim ***** válasza:

"Chorion biopsziát nem csak a 16. hétig csinálnak?"

Nem. Nekem a Bajcsy-ban azt mondták, hogy a 16. hét uán általában már inkább magzatvízvételt csinálnak. De mivel a Chorion hamarabb megvan, azért azoknak is ezt ajánlják fel, akik már nagyon kifutottak az időből. Nekem is ezt javasolták a 21. hét végén (és csak ezt, a magzatvízvétel már nem fért volna bele).

2013. jan. 31. 16:58
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod kedves Utolsó válaszoló:)
2013. jan. 31. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!