Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Logitech z623-ba autós mélynyo...

Logitech z623-ba autós mélynyomót lehet rakni?

Figyelt kérdés
Egy házibuli során a logitech z623-as aktív hangfalom mélynyomója elromlott és ennek helyére raknék egy 400w-os mély hangszórót, van értelme? Mac Audio MPE T110A a hangfal tipusa.
2020. márc. 8. 19:36
 1/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%
Az impedancia lehetőleg egyezzen, amúgy mehet.
2020. márc. 8. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze lehet, de nézd meg a méreteket előtte, mekkora láda méretet ajánlanak neki, meg hogy belefér egyáltalán mert ha kicsi a láda neki akkor szarul fog szólni. Ahogy számoltam kb 17 literes ládája lehet, de számolj azért utána. A szub ami benne van kb 17 cm lehet, de angol oldalakon találtam ezeket az adatokat. Az az igazi, ha fogod és leméred vonalzóval. Ez amit belinkeltél mac audió ez egy 25 CM-es szub, tehát még ránézésre sem lesz jó bele.

Sajnos lehet pont úgy tervezik ezeket a logitech hangszórókat, hogy ne nagyon tudd helyettesíteni, 17 cm-es szubról nem nagyon hallottam még, de hát ha találsz pont akkorát ami belefér. Ground Zero GZIW 165X-II - esetleg, vagy Hertz C165, de somogyis között is van kb 16 cm-eres azok olcsóbbak. Somogyi AHX 1620. Ez kb 5-6 ezer forint.

2020. márc. 9. 02:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja meg a wattot is nézd, mert lehet a somogyit már kinyírja, mert az csak 60W-ot tud RMS-be.
2020. márc. 9. 02:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Meg arra is figyelj, hogy a mágnestől elférjen, mert amiken már komolyabb mágnesek vannak lehet nem fér bele a ládába. De ha leméred és leírod milyen mélysége van a ládának, mekkora a hangszóró átmérő akkor keresek neked egyet ami jó lesz bele.
2020. márc. 9. 02:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, méretprobléma esetén még arra gondoltam hogy olyan sub-ot vennék ami már ládával egybe van és abba szerelném át a logitech többi részét.
2020. márc. 9. 15:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Aztán meg a Logitec többi része fog elromlani.
2020. márc. 15. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!