PS3-n lehet játszani normálisan 512/128kbps nettel?
Figyelt kérdés
tudomtudom :D elég ratyi :d legolcsobb net. lehet h vennék egy ps3-t csak nem tudom h akkor kell e előrendelni jobb netet azért hogy ne legyenek lagok.2010. júl. 22. 12:34
2/9 anonim válasza:
Szerintem is, minél előbb váltsál.
Amúgy én is vásárlás előtt állok, te melyik boltot nézted ki ahol megveszed? És milyen játékot/játékokat veszel hozzá?
3/9 anonim válasza:
golemkonzol.hu-n vegyetek ott 72 ért van 250gb-os vinyóval. nem ért közületek vki a psphez?
4/9 anonim válasza:
Én egy kicsit értek, nekem is volt!
5/9 A kérdező kommentje:
én 576ban akarok venni. azt még nemtom milyen játékkal. veszek 2-t egyet bratynak (szimulátort) nekem meg egy TPS-t vagy FPS-t, aztán egy kis butiknál 50fontos kódot (westendben. az ottani 576ban veszem a pst is.). előrendelem még a cod black opsot és talán a GT5-t bratyómnak :D aztán tovább nemterveztem. GT5-re már lehet nemis lesz pénz :D
2010. júl. 22. 14:14
6/9 A kérdező kommentje:
golemkonzolon is 120GB-s van. asszem psnél nincs is 250GB. cska oda fel van irva de
"Beépített merevlemez (120 GB)"
2010. júl. 22. 14:25
7/9 anonim válasza:
Jobb lenne ha 1 megás neted lenne!
Nekem az van és tökéletes!
Nem biztos, hogy most nem fog működni, de az sem biztos, hogy igen!
Szóval, érted! :D
Grat előre a PS3-adhoz! ;)
8/9 anonim válasza:
A kézikönyv szerint min. 512kbps-os adsl net kell.
Csak akkor fogsz szívni ha a játékodhoz kiadnak egy többszáz megás frissítést :D
9/9 A kérdező kommentje:
hát a többszázmega az még nemzavar. ha több gigás az már igen.
2010. júl. 24. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!