Mondanátok olyan fps (lövöldözős) játékokat amiket lehet normálisan multiban is játszani (törtel)?
Olyan tört játékokra lennék kíváncsi amiket normálisan lehet multiban játszani, nem csak 1-2 szerverre enged be.
A gépem így néz ki:
proci: Intel E3300 dual core (2x 2,5ghz)
Videókártya: Ati radeon HD 5670 512mb
Ram: 2GB
DX: 11-ig minden támogat
OP: Windows XP
HDD:180GB
hát ez kicsit vicces minden nap kb 2 ilyen kérdés van multiplayeres játékokkal kapcsolatba:D
bocs ma már 2 embernek le irtam mit kell csinálni a multi játékhoz neked csak bemásolom a válaszaimat mert már unom pötyögni a billentyüzetem :D
ez nem igaz játékkal lehet játszani neten ugy hogy meg sem kell venni.
Ma már olyan hackerek vannak hogy feltörték multiba is a játékokat.
csak egy kis netes progi kell hozzá hogy tudj játszani.
ez a program nem más mint a Tunngle.
ez egy netes progi amin lanon tud mindenki csatlakozni. kb ugy müködik mint a hamachi csak ez játékra van kihegyezve.
Kezdök akik nem értették:
ez a program lanos össze köttetés csinál azokkal az emberekkel akik használják ezt a programot és bármeik játékkal tudsz játszani neten.
naponta kb 5000+ ember van fent online és minden féle játékkal játszanak.
itt tudod letölteni.
Majd regisztrálj be.
amint készvagy és beléptél felbukkannak a mai hirek a tunnglén.
ha pl a FEAR 3 akarsz játszani, akkor az oldalso rublikában kattints a shooter-re majd kattints egyszer az online-ra hogy a legtöbb playert mutassa játékoknként és ki keresheted a FEAR 3. Amint megvan kattints rá késtszer és bedob a szerverre a playerek közé. majd ezután meg kell nézni pontosan mit kell csinálni az online játkhoz mert néhányat fel kell patchelni. jobb felsö sarokban kattints a kérdöjelre és ott minden leirást megtalálsz mit hogyan kell. (minden egyes játéknál ha nem tudsz csatlakozni csak kattints a kérdöjelre és mindig mindegyiknél találsz leirást pontosan mit kell csinálni.)
Minden ujj játékkal már lehet multiba tolni ami kijön.
amikor a crysis 2 ö kijött már másnap játszottam multiba a tunnglénak köszönhetöen.
hasznos kis progi az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!