Help! Milyen laptopot vegyek? (Létezik olyan amin menne a The Witcher 3? )
Sziasztok, jelenleg egyetemista vagyok, de dolgozom mellette, szeretnék elég pénzt összegyűjteni egy új laptopra mert a mostani már elég rozoga.
A gépekhez nem értek, de nagyon szeretek játszani, kedvenc játék sorozatom a The Witcher, megvettem mind hármat, és az otthoni gépemen ki is játszottam őket, azonban a laptopom az első részt sem képes futtatni. Továbbá nagyon szeretem a Realm Royalet, otthon rengeteget játszottam vele, és jó lenne hogyha itt is tudnék, de mivel most kollégista vagyok ezért csak a laptopomon tudok játszani, és dolgozni.
Szóval összességében szeretnék egy olyan laptopot venni ami viszi a The Witcher 3-at, sokáig bírja az aksija, és ha lehet világítanak a billentyűi. És hát összességében erős, tartós gép, amin dolgozni is tudok (esszéket írni, digitálisan rajzolni, videókat vágni, internetezni stb.)
The Witcher 3 gépigény:
Az ára nem érdekel, mert meg fogom keresni rá a pénzt. :D
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!